Anna Nooshin en verloofde Nassim Zeta zetten na vier jaar een punt achter hun relatie. Dat laat Anna weten via een bericht in haar Instagram Stories. Volgens Anna gaan de twee met veel liefde en verdriet uit elkaar.

Bron: @annanooshin

Uitleg

“Lieve allemaal, met veel verdriet, maar ook heel veel liefde, hebben Nassim en ik besloten uit elkaar te gaan”, begint ze via Instagram Stories. Anna en Nassim verloofden in april 2019, maar wilden niet meteen een jaar later gaan trouwen. “Ik geniet heel erg van deze fase en ik vind het stiekem heel romantisch als het een kleine aangelegenheid wordt. Ik denk dat de kans groot is dat als het zover is precies niemand het weet”, vertelde Anna toentertijd aan Grazia.

Inmiddels waren de twee al bijna vier jaar samen, maar hebben ze toch besloten er een punt achter te zetten. “Ik hou heel veel van hem en ik zal altijd dankbaar zijn voor de mooie jaren samen. Mijn geloof in de liefde zal er altijd zijn en ik zal de tijd die we samen hebben gehad koesteren”, gaat ze nog verder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Met gerust gelaten worden

Verder heeft ze ook nog een duidelijke boodschap naar haar volgers toe. Ze laat namelijk weten dat ze beide graag met rust gelaten willen worden, zodat ze dit persoonlijk kunnen verwerken. “Ik hoop dat we hier beiden in rust mee kunnen dealen. Hoop voor begrip.”

Lees ook: Alles wat influencer Anna Nooshin eet op een dag