Die eerste date, je weet nooit hoe gezellig het gaat zijn en waar het gaat eindigen. Maar alle mogelijke scenario’s schieten door je hoofd. Want stel, het blijkt onwijs gezellig te zijn en jullie besluiten dat hij mee gaat naar jouw huis, hoe moet je het dan scheren down there? Is kaal de trend, of moet je het juist stylen? Wij zochten het voor je uit, zodat jij een zorg minder hebt tijdens die iets te leuke eerste date.

kaal-kammen-schaamhaar-femfem

Een streepje voor

Zoveel vgg’s zien we nu ook weer niet in ons leven, dus heel veel vergelijkmateriaal hebben we niet. Mannen daarentegen.. Maar wat willen zij nu eigenlijk? Waar gaat hun voorkeur naar uit? Uit een onderzoek van Delete Waxing, dat werd gehouden onder 110.000 respondenten in 5 jaar, is gebleken dat de voorkeur van mannen uitgaat naar een streepje of de Full Brazilian Wax. Opvallend is dat de meeste vrouwen onder de 30 kiezen voor een streepje (ook wel ‘de landingsbaan’ genoemd) en vrouwen boven de 30 gaan voor een complete Brazilian wax. In totaal kiest 65% voor compleet kaal en slechts 20% voor een streepje.

Exotische kunstwerken

Een hartje, letter of een driehoek; kunstwerken down there zien we stiekem ook nog veel. 15% houdt er wel van om een beetje creatief bezig te zijn. En voor degene die het liever gewoon zelf doen; er bestaan speciale sjablonen waarmee je de mooiste kunstwerken kunt creëren.

De deurmat

Persoonlijk vraag ik me af wie er met deze namen is gekomen, maar dat is voor nu even bijzaak. De deurmat is een kort, bijgehouden bosje schaamhaar. Je deurmat kan zo groot of zo klein zijn als je zelf wilt. Je kunt dit het beste bijhouden met een schaar of een speciale trimmer. Echter is deze look wel minder populair. Maar hé, als jij (en je vriend) het mooi vinden, dan is het goed.

Ben jij onzeker over de geur van je vagina? Wij leggen het uit.