Nog een reden waarom we zó van Amsterdam houden. Zo kan je in onze hoofdstad terecht bij een restaurant waar ze alleen maar nacho’s en cocktails serveren maar er is nóg een locatie wat fantastisch is als je dol bent op gesmolten kaas. Er komt namelijk een nieuw kaasfonduerestaurant van de Kaaskamer – wat ons betreft de lekkerste kaaswinkel van Amsterdam!

kaasfonduerestaurant FEM FEM

Ben je geregeld in de buurt van de 9 Straatjes dan heb je vast wel eens een broodje kaas gehaald bij de Kaaskamer in de Runstraat. De winkel staat altijd bomvol met binnen- en buitenlandse kazen (zo rond de 350 verschillende soorten) en binnenkort openen de mannen een pop-up waar je kunt genieten van een overheerlijk kaasfondue.

FONDUE

De ijswinkel in het Westerpark wordt in de wintermaanden omgetoverd tot FONDUE van de Kaaskamer. Van november tot maart kan je hier aanschuiven met een keuze uit de lekkerste Franse, Zwitserse en Hollandse fondue in combinatie met de heerlijkste bijpassende wijnen. Maar er is meer want tijdens de kerstvakantie serveren ze ook nog eens ‘kaasfondue uit het vuistje’ en staan ze met gorgonzola ijsjes op de Sunday Market.

Is het al november?