Kaj Gorgels maakte onlangs bekend dat hij over een aantal weken de cover van Men’s Health siert. We all know, daar gaat een heel trainingstraject aan vooraf. Via Instagram geeft Kaj een update over zijn afvalproces en laat hij weten dat er al zeven kilo’s verloren zijn gegaan. Netjes!

Kaj Gorgels
Bron: Instagram @kajgorgels

‘7 kilo loesoe’

Met een foto van een weegschaal wil Kaj Gorgels zijn volgers laten weten dat hij al flink wat kilo’s heeft verloren. “Vier weken geleden 85 kilo. Nu: 78 kilo. 7 kilo loeso”, schrijft hij bij de foto. Vervolgens deelt Kaj dat hij eigenlijk acht kilo wilde verliezen, maar hij heeft nog zes weken te gaan. Dat gaat de presentator dus sowieso wel lukken.

Kaj Gorgels

Hoe dan?

Nadat Kaj het bericht over zijn afvalrace deelde kreeg hij meteen veel vragen. Want hoe heeft de presentator dit voor elkaar gekregen? In een uitgebreid antwoord geeft Kaj vervolgens allerlei tips over het verliezen van gewicht. “Belangrijkste in mijn geval, is met je klauwen van het stokbrood en aioli afblijven”, begint hij zijn verhaal. “Ik gooide ook gerust ’s avonds een volledige zak chips in mijn mik, nog maar te zwijgen over de pilsjes in het weekend.”

De presentator legt uit dat hij sinds kort op zijn calorie-inname let. Iets wat hij af en toe best lastig vindt, bijvoorbeeld tijdens een etentje buiten de deur. “Je moet ook een beetje blijven leven en genieten en daar hoort lekker eten voor mij ook bij, alleen nu wel een stuk verantwoordelijker.”

Veel sporten

Niet alleen de juiste voeding heeft Kaj geholpen om gewicht te verliezen. “Ik sport zeven keer per week. Vijf dagen krachttraining en twee specifieke dagen cardio.” Hij legt uit dat hij daarnaast heel veel wandelt met zijn hond, waardoor je ook tijdens de momenten wanneer je niet in de gym staat, calorieën verbrandt.

“Ook is slaap belangrijk. Probeer acht uur te slapen (werkt voor iedereen anders, maar dan voel ik me vaak het fitst)”, gaat hij verder. Daarnaast slikt Kaj naar eigen zeggen altijd al veel vitamines, waardoor hij vrijwel nooit ziek is. Hoe dan ook: de presentator leeft op dit moment enorm gezond en dit lijkt hem goed te bevallen. Wij zijn héél benieuwd naar de covershoot, Kaj!

Lees ook: Hilarisch: Kaj Gorgels noemt Monica Geuze cringe op TikTok