Wekelijks kletsen Kaj Gorgels en Monica Geuze gezellig bij in hun podcast Geuze & Gorgels. Ze hebben het onder andere over first world problems, bespreken meerdere stellingen en werken dilemma’s uit. In de laatste aflevering van de podcast nam het verhaal even een andere wending. Het gaat over Monica’s TikTok filmpjes en Kaj is hier niet over te spreken.

Quarantaine

Ze beginnen het gesprek eigenlijk de hoogtepunten en dieptepunten van afgelopen week. Monica valt meteen met de deur in huis en benadrukt dat ze een wel heel groot dieptepunt heeft gekend. Ze kreeg corona en moest samen met dochtertje Zara-Lizzy in quarantaine. Dat was nogal wat! Ook is ze er flink ziek van geweest, waardoor ze het toch als een dieptepuntje heeft ervaren.

Kaj Gorgels noemt Monica cringe

Toch was er wel één lichtpuntje in quarantainetijden voor Monica. TikTok bleek een echte lifesaver. Ze is naar eigen zeggen lekker bezig geweest met het maken met TikTok-video’s en brak helemaal door op TikTok. De cijfers logen er niet om en de grappige video’s werden genoeg bekeken. Monica vertelt zelfs dat ze op het moment van opname van de podcast al 1,4 miljoen likes op haar account heeft.

@monicageuze95Pov: je bent een ✨tiktok meid✨♬ origineel geluid – Brysa


Kaj Gorgels vond het daarentegen meer een dieptepunt dan een hoogtepunt. Hij vindt dat Monica Geuzen onwijs grappig is, maar dat ze met de TikTok-video’s compleet de plank mis heeft geslagen. Hij kon er namelijk juist helemaal niet om lachen en snapt niet dat Monica Geuze dit soort video’s echt maakt en publiceert. Hij noemt haar een cringe op TikTok.

Grappige video’s

Het is overigens niet onopgemerkt gebleven dat Monica Geuze de afgelopen weken iets actiever is geworden op het platform. We zagen regelmatig video’s voorbij komen, de een heftiger dan de ander. Toch zijn er ook zeker een aantal video’s compleet door het dak gegaan. Zo ging de video met de zwangerschapstest compleet viral.

Beluister de hele podcast hier:

Lees ook: Oei! Monica Geuze heeft gedroomd dat Robbert vreemdging