Liefhebbers van de podcast Geuze & Gorgels, opgelet. Er is heel goed nieuws vanuit Monica Geuze en Kaj Gorgels. Of het iets te maken heeft met een nieuw seizoen? Goed geraden.

monica geuze kaj gorgels
Bron: @monicageuze

Geuze en Gorgels

Waar de podcast eigenlijk draait om het oplossen van first world problems, gaat het in de afleveringen van Geuze en Gorgels voornamelijk over luchtige kletspraatjes van hosts Monica Geuze en Kaj Gorgels. Het duo, dat buiten de podcast ook nog eens goede vrienden met elkaar is, bespreekt alles in deze wekelijkse podcast. En zoals we van Kaj en Monica gewend zijn, gaat dit gepaard met behoorlijk wat schaamteloze – en vooral hilarische – anekdotes.

Inmiddels zitten er al drie seizoenen op en lijken Monica en Kaj er nog niet klaar mee te zijn. Sterker nog, het duo heeft de podcast zelfs nog verlengd met een extra aflevering die je via Podimo kunt beluisteren. Achter de betaalmuur van dit platform vind je dus nóg meer heerlijke verhalen van dit duo.

Nóg een nieuw seizoen

Voor de mensen die wekelijks het halfuurtje van Kaj en Monica beluisteren en zich bescheuren in de trein, bus, metro of eigen woonkamer, is er heel goed nieuws. “SEASON 4 INCOMING”, schrijft Kaj bij een kiekje samen met Monica. Op het kiekje is te zien dat de twee met een big smile achter hun microfoon in de podcaststudio zitten. En om heel eerlijk te zijn, hebben wij dit berichtje met een big smile gelezen. Want eh… die wekelijkse aflevering van Geuze en Gorgels willen we niet missen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

In de comment-section wordt het duidelijk dat we niet enigen zijn die hier blij van worden. “Woehoeee 🥳 Al 3 keer alle seizoenen weer opnieuw geluisterd, dus zin in een nieuw seizoen”, reageert een volger. Wij kunnen nu al niet wachten!