De zomer komt eraan dus we kunnen onze zomervakantie gaan boeken. Ga jij deze zomer deze kajaktour door het Portugese Lagos doen?

kajaktour door het Portugese Lagos

Kajaktour door het mooie Lagos

Het prachtige Lagos staat natuurlijk bekend om haar mooie stranden, rode rotsen en helder blauwe zee. Maar wat je echt niet mag missen is een kajaktour langs de kust. Ontdek de schoonheid van de mooie stad vanuit het rustgevende water.

Wat houdt de activiteit in?

De activiteit is perfect om met je loved ones te doen. Je gaat namelijk met zijn tweeën in de kajak. Voor de activiteit heb je totaal geen ervaring nodig. Vooraf krijg je namelijk genoeg instructies. Je vaart vanaf het strand richting de grotten, wat betreft ons het mooiste gedeelte! In vergelijking met het strand is het heel rustig op het water, heel relaxing! Onderweg krijg je genoeg informatie te horen over het plaatsje en de omgeving. De tour duurt ongeveer 2 uur, maar geloof me, dat is meer dan zat. Kajakken is namelijk na een tijdje hartstikke zwaar! Maar goed nieuws: op de terug weg binden ze alle kajaks aan elkaar als een treintje, en worden ze teruggevaren met de boot.

Wat moet je meenemen?

Tijdens het kajakken kan je natuurlijk niet veel meenemen, neem dan ook alleen noodzakelijke dingen mee. Om de kajak hebben ze wel waterdichte tonnen, mocht je dus bijvoorbeeld toch je telefoon – voor de insta kiekjes natuurlijk – mee willen nemen, kan dat. Vergeet ook geen zonnebrand, zonnebril en water!

De kosten

De kosten van de tour liggen rond de 30 euro, maar dat zijn die twee uur helemaal waard! Vanuit het water ziet de omgeving er nóg mooier uit, en het geeft je een totaal een andere kijk op Lagos. Een echte aanrader dus!

Lees ook: Dit wil je: slapen in een glazen iglo in Finland