Eerder schreven we al dat karamel zeezout echt een verslavende werking kan hebben, misschien dat we daarom zo enthousiast zijn over deze nieuwe gin smaak. Want beeld je eens in, je neemt een slokje van je gin, terwijl de aroma’s van karamel zeezout vrijkomen in je mond. Ben jij ook al weg aan het dromen bij dit idee?

karamel-zeezout-gin-femfem

Baked apple & salted caramel

Oké, beter wordt het niet. Baked apple & salted caramel, wij stellen ons dit voor als de smaak van een appeltaart met karamel, en dat in drank voor. En niet zomaar een drank: gin! Hallelujah. Waarom zijn we nooit eerder op deze combinatie gekomen?

Goed nieuws

Veel van de heerlijke, bijzondere dranken die we tegenkomen, zijn nog niet in Nederland te verkrijgen. Maar nu is het een ander verhaal. Want de geniale bedenkers van deze karamel zeezout gin, master of malt, verzend ook naar Nederland. Wij gaan het gelijk bestellen. Maar voor degene die nog een beetje sceptisch zijn over deze combinatie, hebben ze de smaak omschreven: “Syrupy sweet throughout with a faint Himalayan sea salt bite. Apple strudels dominate the palate, followed by a succulent soft toffee finish”. Oké, nu moet je wel overtuigd zijn. Via de website van Master of Malt kun je de karamel zeezout gin bestellen voor omgerekend €22,62.

Een heerlijke apple crumble cheesecake erbij en je ideale avond is compleet.