ALLES wat de Kardashians doen staat op het internet: dus ook alles wat ze eten op een dag. In hun show Keeping Up With The Kardashians geven ze dan ook een kijkje in hun eetpatroon, van shakes, tot thee, tot hun favoriete salades. Dit is alles wat Kourtney, Kim en Kloé eten op één dag.

Kourtney Kardashian

Morning drink

Kourtney vertelt aan Poosh dat ze haar ochtenden begint met een kopje ‘Collagen Vibes’. Hierin zit proteïne, vitamine C en is ook nog een goed voor je haar en nagels. Een kickstart van je dag dus. Een van haar andere go to’s is een matcha latte, deze drinks ze met amandelmelk.

Ontbijt

Een van Kourtney haar lievelings ontbijtjes is haar on-the-go avocado smoothie. Yum! Deze bevat honing en kokos. Op zondagochtend maakt ze graag bananenpannekoekjes.

Lunch

Als lunch eet Kourtney graag iets low carb – dat wil zeggen: met weinig koolhydraten. Haar lunch bestaat meestal uit ei, avocado, tomaat en mozzarella.

Snacks

Haar favoriete snack is een chocolade croissant! Niet geheel low carb dus. Ook houdt Kourtney van Double Stuf Oreo’s en Cheetos. #treatyourself

Avondeten

Kourtney houdt van chicken tenders! Maar probeert dan een gezonder alternatief te maken voor haar familie.

Dessert

The most important meal of the day, als je het ons vraagt. Ook hier zoekt Kourtney naar een gezonder alternatief als ‘nice cream’ wat ijs is gemaakt van bananen, of amandelen met een chocolade coating.

Evening drink

De avond sluit ze graag af met een ‘Moon Milk collagen latte’ voor een extra boost proteïne.

Kim Kardashian

Ontbijt

Volgens haar trainer eet Kim graag pannenkoekjes van havermout met blauwe bessen. Deze boost heeft ze nodig voor haar morning workouts. Een andere go to is roerei met tomaat, ui en champignons. Mét een Engelse muffin erbij als ze extra trek heeft.

Ochtend snack

Kim probeert zo veel mogelijk plantaardig te eten. Een favoriete snack voor haar is dan ook een acaïbowl.

Lunch

Ze houdt ervan om een ‘sweet potato hash’ te maken. Wederom geheel plantaardig! Een andere favoriet is kip, met zoete aardappel en groenten.

Snack

En het is weer snacktime! Kim houdt van Mexicaans eten en zou het liefdt de hele dag nacho’s met guacamole eten. Killer combo.

Avondeten

Simplicity is key! De ster gaat graag voor een stukje vis met veggies.

Dessert

Kim eet zo min mogelijk suiker, het liefst géén. Zo nu en dan verwent ze haarzelf met Haagen-Dasz. Ze blijft namelijk een zoetekauw.

Khloé Kardashian

Ontbijt

Khloé begint iedere dag met een proteïne shake met amandelboter, water en ijs. Na haar workout eet ze haar échte ontbijt: twee eieren, havermout en fruit.

Ochtend snack

Tussen het ontbijt en de lunch neemt ze graag een stuk fruit als een appel of een banaan.

Lunch

Khloé’s lunches bestaan meestal uit kip, groenten en een salade. Ze is en blijft een #healthqueen.

Middag snack

This girl likes to snack – and we love her for that. In de middag eet Khloé graag noten met wederom groenten. Haar faves zijn tomaten en selderij.

Middag snack 2.0

Nog meer snacks! Khloé eet een ei met, je raad het al, groenten!

Avondeten

In de avond eet ze vis met *tromgeroffel* groenten én een salade. Hebben we al groenten gezegd?

Dessert

Surprise! Khloé eet géén groenten als dessert. In plaats hiervan gaat ze voor een stuk fruit, en als ze gek doet een stuk taart!

Kourtney kardashian

Lees ook: Dit is hoelang Kylie Jenner dagelijks doet over haar make-up