Kylie Jenner, ze is niet meer weg te slaan van de media. Ze staat vooral bekend om haar lippen en haar make-up merk Kylie Cosmetics. We zien en kennen haar eigenlijk ook niet anders. Maar hoeveel tijd neemt Kylie er dagelijks voor om haar make-up in orde te krijgen?

Kylie Cosmetics

Kylie Cosmetics werd opgericht in 2015 door Kylie Jenner. Oorspronkelijk stond het bedrijf bekend als Kylie Lip Kits, maar dit werd in 2016 veranderd naar Kylie Cosmetics als uitbreiding van haar lijn. Ze is nog steeds trotse eigenaar van het bedrijf en werkt hier erg hard aan. Hier verdiende ze in 2019 een bedrag van 200 miljoen dollar aan, grotendeels te danken aan haar populariteit op social media.

Tutorial over haar make-up

Ter ere van de 24ste verjaardag van Kylie Jenner, plaatste ze een tutorial video samen met haar vaste visagist Ariel Tejdada. De twee zijn dol op elkaar, maar als je dagelijks letterlijk op elkaars lip zit, brengt dat toch wat ergernissen met zich mee. Want geloof ons, ze zijn er met z’n tweetjes wel even mee bezig. Maar liefst 3,5 uur (!!) namelijk. Dit doen ze dagelijks, dus geen wonder dat ze elkaar de ene dag wat minder leuk vinden dan de ander. Kylie besteedt namelijk erg veel tijd aan haar telefoon en dat kan volgens haar visagist erg vervelend zijn wanneer hij haar opmaakt.

Leugentje om bestwil

Hoe kom je nou in contact met zo’n grote ster als Kylie Jenner? Met een kleine leugen! Kylie benaderde Ariel zelf via Instagram met de vraag of hij haar make-up wilde doen. Hij zag het berichtje na veertien minuten ‘pas’ maar gaf haar toch een reactie terug. Hij vertelde haar dat hij die week erop in Los Angeles zou zijn, dit is de plaats waar Kylie woont. Maar eigenlijk had Ariel nog niet eens geld voor een vlucht naar Los Angeles.

He made it work. Hij zette zijn salaris van een week opzij en boekte een ticket richting Kylie. Zij vindt het verhaal heel schattig. Ze zegt zelf wel dat ze voor hem betaald zou hebben, mocht hij dat gewoon gezegd hebben. Niet dat zij daar iets van merkt met haar geschatte vermogen van 700 miljoen dollar.

Lees ook: Kardashian fans opgelet! Kylie Jenner komt met een nieuwe lijn voor kids