Eigenaren van katten kunnen het beamen: een kat is onmisbaar en stiekem best wel veel waard. Toch winnen we het allemaal niet van Taylor Swift, want haar huisdiertje is écht veel waard. Het gaat om een klein bedrag van maar liefst 100 miljoen euro. Wij vertellen je waarom de kat van Taylor Swift 100 miljoen euro waard is – en wat de kat hiervoor precies moet doen.

kat van Taylor Swift
Bron: Pinterest

Even kennismaken

Voordat we overgaan op het onderwerp waar het eigenlijk om draait, laten we je nog even kennismaken met de te schattige kat van Taylor Swift. Haar kat heet Olivia Benson. We horen je denken: dat klinkt bekend. Dat komt omdat deze naam ook bekend is 😉 De kat is vernoemd naar een personage uit de serie Law & Order. Het is echt hét maatje van Taylor Swift en steelt inmiddels met alle schattige foto’s ook alle harten van Taylors volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift)

100 miljoen euro waard

Stiekem vinden alle katteneigenaren natuurlijk dat hun kat 100 miljoen euro waard is, maar dat is niet écht zo. In het geval van Taylor Swift is dit dan weer wel waar, maar dat heeft niet alleen te maken met het ras en hoe lief de kat is. Deze kat is een lopend bedrijfje en harkt daardoor grote bedragen binnen. Zou ze deze kat moeten missen, loopt ze behoorlijk wat geld mis.

Wat doet Olivia Benson dan nu precies voor de kost? Om te beginnen is ze een ware actrice, want ze schittert in meerdere commercials en videoclips. Dit is overigens niet het enige op haar CV. Ze heeft ook haar eigen merchandise-lijn met onder andere oorbellen en T-shirts. Tot slot heeft ze zelfs haar eigen reeks emoji’s. Zeker een bezig katje dus.


Lees ook: Geen grap: een kat als huisdier kost je 10.000 euro