Tijdens die avondjes uit heb je het gevoel alles aan te kunnen. Je zit helemaal in de muziek, de drankjes gaan er vloeiend in en op die jongen afstappen is ineens geen enkel probleem meer. Alleen de volgende dag voel je je iets minder onsterfelijk, die vreselijke kater komt namelijk opzetten. Vanaf nu is dit verleden tijd met deze Prosecco!

katervrije-prosecco-femfem

Feestdagen, kom maar op!

We gaan langzaam richting de winter (jup, de kou komt steeds dichterbij). Maar naast deze kou betekent de winter ook dat de feestdagen er weer aankomen! En grote kans dat de glaasjes Prosecco dan snel tevoorschijn zullen komen. Heel leuk allemaal, alleen die kater is altijd zo’n ontzettende tegenvaller. En deze lijkt alleen maar erger te worden naarmate we ouder worden. Daarom komt deze geweldige Prosecco precies op tijd. En natuurlijk kunnen we deze knaller gewoon bij de Lidl scoren.

Organic Prosecco Spumante

In de Organic Prosecco Spumante van de Lidl zitten weinig sulfieten. Sulfieten is een stofje dat ervoor zorgt dat alcoholische dranken langer houdbaar zijn en die de kans op een kater vergroot. Volgens expert Richard Bampfield krijg je van deze Prosecco geen kater, omdat er dus weinig sulfieten inzitten. Bovendien is deze Prosecco biologisch, wat betekent dat er geen chemische meststoffen, herbiciden, pesticiden en insecticiden in zijn verwerkt. Moeilijke taal allemaal, maar het betekent dus gewoon het een stuk beter voor je is dan normale Prosecco. Bovendien zitten er in biologische, alcoholische dranken al een stuk minder sulfieten. Weer een zorg minder voor de komende feestdagen!

katervrije-prosecco-lidl-femfem

Inslaan

Inslaan die handel. En dit kun je dus gewoon doen bij de Lidl. De Prosecco wordt deze maand verwacht, dus houdt de winkels goed in de gaten, zodat jij kunt genieten van een heerlijk avondje én een katervrije morgen! En dat al voor zo’n 9 euro.

En als we het toch over de feestdagen hebben: Kerstmis gaat dit jaar nog beter worden met deze GINgle bells trui.