Aangezien de kruidnoten voor Sinterklaas alweer bij veel winkels in de schappen liggen, mogen we ook alweer aan Kerstmis denken. Dat is natuurlijk het leukste wat er is, Kerstmis wordt altijd gezien als de mooiste tijd van het jaar. Een tijd waarin we samen komen met iedereen van wie we houden en deze dagen doorbrengen. Dan moet het ongetwijfeld leuk worden, maar het kan nog beter met deze GINgle bells trui en iedereen mag en kan hem dragen!

Kerstmis gin trui FEMFEM

GINgle bell time

Ieder jaar worden er steeds meer foute kersttruien gedragen en ieder jaar worden ze beter. Dit jaar hebben de makers van kersttruien zichzelf overtroffen, want deze trui is fantastisch. Kerst is altijd gezellig en Gin maakt altijd alles nét een tikkeltje gezelliger. Waarom zouden we deze twee dan niet samenvoegen in een trui? We kennen namelijk allemaal het kerstnummer: ‘Jingle Bells’, die vanaf nu zal veranderen in ‘GINgle Bells’. Het allerleukste aan deze trui is dat zowel mannen als vrouwen hem kunnen dagen, want het is een unisex model.

Er is nog meer

Maar waar kunnen we deze kersttrui kopen? Not on the High Street verkoopt deze Gin-trui en nog veel meer leuke kersttruien (zoals een trui met Rudolphicorn) en andere kerstartikelen. Zo kun je ook een mok, kaart en kookshort kopen met daarop: GINgle bels. Bestel hem daarom vandaag nog en haal de Gin in huis en jouw Kerstmis wordt onvergetelijk.

Lees ook:

Er zijn nu marshmallows met Gin, Prosecco en Martini smaak mét alcohol.