Merk je dat jouw kat op sommige warme zomerdagen ook wel een beetje verkoeling kan gebruiken? Dan zou je dit te schattige katten-zwembadje kunnen aanschaffen. Zo heeft jouw kat gegarandeerd uren waterpret én kan hij of zij lekker afkoelen. Wij vertellen je waar je dit zwembadje kunt vinden en wat hij kost.

kattenzwembadje

Warm weer

Niet alleen wij hebben last van deze warme temperaturen. Ook onze huisdieren hebben het af en toe best een beetje zwaar. Logisch dat ook zij op zoek zijn naar een beetje verkoeling om het zo de dag door te komen. Maar je hebt er waarschijnlijk nooit aan gedacht om een speciaal zwembadje op te zetten voor je kat? Zonde, want er zijn zelfs speciale badjes die gemaakt zijn om je kat een beetje waterpret te geven.

Waterpret met dit katten-zwembadje

De Action verkoopt nu dus een katten-zwembadje. Of nou, eigenlijk is het een combinatie tussen een zwembad en speelbad. Je kat zou er zelf in kunnen als hij of zij dat fijn vindt, maar je kunt er ook gewoon wat speeltjes ingooien. Zo kan je kat van buitenaf met zijn pootjes in het bad – dat koelt soms ook al meer dan genoeg af.

katten-zwembadje
Bron: Action

We horen je denken: dan kan je toch ook gewoon een teiltje neerzetten? Dat zou eventueel kunnen, maar dat is een stuk minder leuk voor je kat. Bij het produceren van dit katten-zwembadje is er namelijk rekening gehouden met wat een kat nodig heeft én leuk vindt. Zo krijg je er sowieso drie gratis drijvende speeltjes bij, waarmee jouw kat zich uren zal vermaken. Daarnaast is de bodem gemaakt van een glinsterende bodem, waardoor een kat er geen genoeg van zal krijgen. En dat allemaal al voor een prima bedrag van €3,99. Een kat als huisdier kost je al €10.000,- dus dan kan dat er ook nog wel vanaf, toch?