Kelly van der Minne kennen we uit het eerste seizoen van Love Island. Hier sloeg zij Matthy aan de haak en ze bleven ook na het programma bij elkaar. Helaas kwam aan deze relatie toch sneller een einde dan verwacht. Ook had ze een korte romance met Sander uit Ex On The Beach. Maar Kelly uit Love Island lijkt nu haar nieuwe liefde gevonden te hebben.

kelly-love-island

Kelly uit Love Island vindt een nieuwe Matti

Het leek erop dat Matthy en Kelly uit Love Island de perfecte match waren. De Brabanders leken voor elkaar te zijn gemaakt, maar in de praktijk viel dit toch tegen. Het stel verbrak vrij snel na de opnames van het programma hun relatie.

Daarna heeft Kelly nog een korte romance gehad met niemand minder dat Sander uit Ex On The Beach. Sander dacht blijkbaar dat het voor eeuwig was, want hij liet haar naar tatoeëren op zijn lichaam. Maar deze romance was van korte duur en Sander bracht een bezoekje om de tattoo weg te laten laseren. Outch!

Drie keer is scheepsrecht zeggen ze, hopelijk geldt dit voor Kelly ook zo. Ze heeft namelijk een nieuw vlam die ook nog eens de naam Matti draagt. Als dat toch geen match is..

New Years kiss

De jongen is kwestie heet Matti Bouwer. Hij was ook zelf degene die een filmpje met Kelly deelde in zijn Instagram Story. Op het filmpjes stonden de twee zoenend toen de klok twaalf uur sloeg. Kelly uit Love Island lijkt het nieuwe jaar dus goed ingeluid te hebben met haar nieuwe Matti. Het filmpje is helaas niet meer te zien en ook hebben de twee nog niet bevestigd dat ze officieel een relatie hebben. Hopelijk komt dat snel, we keep you posted!

Lees ook: 7 redenen om aan Love Island mee te doen