Als we één realityprogramma moesten kiezen om aan mee te doen dan zou dat so-wie-so Love Island zijn. Met een groep singles op zoek naar de ware liefde terwijl je verblijft in een villa op een zonnig oord. Wie wil dat nou niet? Dit zijn 7 redenen waarom jij moet meedoen aan Love Island.

Love Island
Love Island

 

1. Een gratis vakantie

Dit moet eigenlijk al genoeg zijn om mee te doen aan het programma. Je mag gratis in een dikke villa verblijven terwijl je opzoek gaat naar de liefde van je leven. Het kan zijn dat je er na een paar dagen weer uitvliegt, maar dan is het toch leuk meegenomen.

2. Een nieuwe vriendengroep

Omdat je letterlijk dag en nacht op elkaars lip zit zul je al snel een band opbouwen met de andere Islanders. Besties voor het leven!

3. De hele dag lekker zonnen

Je zit de hele dag in een villa mét zwembad en zonder telefoon. Wat ga je dan doen? Lekker de hele dag zonnen natuurlijk. Sowieso kom jij met een heerlijke tan weer terug in Nederland.

4. Kans om de liefde van je leven te vinden

Dit is natuurlijk waar Love Island eigenlijk om draait; de kans op liefde. Dit moet haast wel goed komen aangezien je in een villa zit met allemaal hotties.

5. Na het programma kan je als influencer aan de slag

Zo is Rowenna uit vorig seizoen begonnen met vloggen en maakt Esmee (winnares van vorig seizoen) reclame voor een fitness merk op Instagram. Wie wil er vandaag de dag géén influencer zijn?

6. Meedoen aan de leukste activiteiten

Op meer van elkaar te weten te komen gaan de Islanders op allerlei verschillende dates en moeten ze meedoen aan de meest avontuurlijke activiteiten. Fun!

7. Een groot geldbedrag

Als dat nog niet genoeg was, maak je ook nog eens kans op een groot geldbedrag. Als je slim speelt kan je wel een bedrag van 25.000 euro winnen. Dat is niet mis natuurlijk. Katsjing!

Lees ook: 7 redenen om aan het programma de Bachelor mee te doen