We love tequila! Dat moet Kendall Jenner ook gedacht hebben. Het best-betaalde model ter wereld maakte gister op haar Instagram haar eigen tequila productie bekend. ‘Na tientallen blinde smaaktesten, uitstapjes naar onze distilleerderij, anoniem meedoen aan wereldproefwedstrijden en WINNEN’, schrijft de overduidelijk blije 25-jarige.

kendall FEM FEM
@kendalljenner Instagram

818

De geruchtenmachine draaide al enige tijd overuren. Zo merkte eerder al iemand van TikTok op dat een lid van de Kardashian/Jenner-familie, of iemand dichtbij hen, op het punt stond om met een eigen tequila te komen genaamd 818. Nu komt er dan eindelijk meer duidelijkheid. Op de video’s en foto’s zien we hoe Kendall voor de laatste keer een keuze moet maken tussen twee tequila’s. De jongen die achter de videocamera zit, schreeuwt het uit van blijdschap “Yessss”, schreeuwt de man het uit. “We did it!”


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Vier jaar hard werken

Na 4 vier jaar is het dan eindelijk zo ver. “Ik denk dat we het na al die jaren gedaan hebben! Dit is alles wat we het laatste jaar dronken en ik kan niet wachten tot iedereen er van mag proeven!”Aldus een enthousiaste Kendall. Of het drankje ook verkocht gaat worden in Nederland is nog maar de vraag, maar we zijn zeker nieuwsgierig naar het heerlijke product!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door 818 (@drink818)

Vol lof

Ook de zussen, vrienden en andere familie van Kendall is door het dolle heen. Haar zussen schrijven vol lof over het nieuwe geproduceerde drankje van hun zus. You go Kendall!

@kimkardashian Instagram
@kimkardashian Instagram

Lees ook: Kendall maakt relatie met basketballer Devin Booker bekend