We leven tegenwoordig in een maatschappij waarin we 24/7 aanstaan. Geen wonder dat we af en toe snakken naar een beetje rust. Gelukkig bestaan er genoeg tips om dat voor elkaar te krijgen. Kendall Jenner deelt nu haar vijf tips om meer rust in haar hoofd te krijgen.

Kendall Jenners tips om meer rust in haar hoofd te krijgen

Ons drukke bestaan zorgt ervoor dat we af en toe overlopen. Het is zoeken naar de juiste manier en de juiste tijd om een beetje tot rust te komen. Kun jij wel wat tips gebruiken? Wie weet heb je wat aan de tips van Kendall Jenner, die als geen ander rust nodig heeft in haar drukke bestaan. Ze deelt haar tips op Instagram om andere mensen een handje te helpen.

meer rust in haar hoofd
Bron: Pinterest

1. Work-outs of wandelingen in de natuur

Bewegen is altijd een goed idee. Ben jij wel te porren voor een flinke zweetsessie? Kies dan voor een zwaardere work-out om je hoofd leeg te maken. Zie je een zware work-out niet zitten, dan is een wandeling in de natuur ook zeker geen slecht idee. Allebei de activiteiten zullen je lichaam uiteindelijk ontspannen.

2. Breng tijd door met kinderen of dieren

Kinderen en dieren kennen weinig zorgen. Het werkt aanstekelijk om hier veel tijd mee door te brengen. Onze tip: lekker veel knuffelen!

3. Mediteren

Om echt rust te creëren in je hoofd, is het slim om bij jezelf naar binnen te kijken. Mediteren is hiervoor een goede methode. Na een goede meditatie voel je je rustiger en kun je vervelende gevoelens beter loslaten.

4. Journaling

Het kan veel rust geven als je dingen op papier zet. Schaf een journal aan of ga schrijven in een dagboek. Zo kun je vervelende of stressvolle gedachtes uit je hoofd halen en loslaten.

5. Organizen

Ze zeggen niet voor niets dat een opgeruimd huis een opgeruimd hoofd geeft. Zolang jij rondloopt in een rommelig huis, zal je moeite hebben met het vinden van rust. Neem dus de tijd om eens goed op te ruimen en alles te ordenen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Lees ook: Zóveel vakantiedagen heb je nodig om volledig tot rust te komen