Kendall Jenner en Devin Booker is no more. De twee zetten onlangs een punt achter hun relatie van twee jaar, aangezien de relatie (volgens bronnen) even niet meer werkte. Gelukkig lijkt het met Kendall goed te gaan en geniet ze momenteel van de zonovergoten dagen. En hoe kun je dat beter vieren dan met een poedelnaakt kiekje op the gram?

Niet meer samen

Voor twee jaar lang leek de relatie tussen Kendall en Devin behoorlijk steady. Kendall is nooit heel openhartig geweest over haar privéleven, dus ook haar relatie bleef regelmatig onder de radar. Echter, de twee besloten onlangs een punt achter hun relatie te zetten en volgens insiders heeft dit te maken met de twijfels van Kendall. Zij is de enige zus van de KarJenners die nog geen kids heeft – en dat vindt Kendall voorlopig prima.

Kendall en Devin zijn voorlopig uit elkaar maar zijn nog goed bevriend vriend. Of de twee ooit nog zullen herenigen? Die kans is volgens insiders best aanwezig.

Hot girl summer

Hoe dan ook: Kendall is hartstikke single deze zomer. En haar kersverse hot girl summer trapt ze dan ook af met een poedelnaakt kiekje op Instagram. Deze foto wordt gevolgd door een aantal foto’s van lange zomeravonden, sushiborden en nog meer zomerse kiekjes. Maarre, wij zijn vooral onder de indruk van Kendalls killerbody op het strandbedje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Eén ding is duidelijk: de foto van Kendall valt goed in de smaak. “Love me some breakup posts“, “She said I’m singleeee” en “You got me zooming in on my phone“, klinkt het in de comments.

Lees ook: Kendall Jenner deelt vijf tips om meer rust in haar hoofd te krijgen