Kerst staat voor de deur. Waarschijnlijk ben jij zo langzamerhand al drie keer aan je mouw getrokken met de vraag of je nou eens dat lijstje van wensen wil invullen. Toch is het ieder jaar weer een uitdaging om wensen te verzinnen. Wij helpen je daarmee graag een handje. We gingen daarom op zoek naar een type cadeau waar jij onwijs veel aan gaat hebben. Deze vijf kerstcadeau ideeën die jouw leven een stukje makkelijker maken, helpen jou met kerst én daarna uit de brand.

Kerstcadeau ideeën die jouw leven een stukje makkelijker maken

Het hele jaar door weet je van alles te verzinnen, maar wanneer het er op aan komt ben je helemaal blanco. Wat moet je nú weer vragen voor kerst?! Wij snappen dat het moeilijk kan zijn, want in een materialistische samenleving als deze heb je eigenlijk al meer dan genoeg. Toch zijn er een aantal dingen die ook gewoon onwijs nuttig kunnen zijn. Wij vonden de volgende kerstcadeau ideeën.

#1 E-reader

Voor de echte lezers onder ons kan dit wel eens de uitkomst bieden. Altijd maar die boeken aanschaffen en daarna ergens bewaren is nou eenmaal heel onhandig. Het kost veel geld én het neemt ruimte in beslag. Een e-reader kan daarvoor de oplossing zijn, want in verhouding ga je ineens een stuk minder betalen. Je hebt er ook geen hele boekenkast voor nodig! Wist je dat je ook een e-reader met luisterfuncties hebt? Deze versie van Kobo is voorzien van Bluetooth zodat je nu naar al je favo boeken kunt luisteren: lezen en luisteren in één.

#2 Robotstofzuiger

Misschien een beetje luxe en voor je gevoel totaal niet nodig. Toch kan het er wel eentje zijn die jouw leven echt heel veel makkelijker gaat maken. Nooit meer met dat zware ding door het huis, snoeren verplaatsen van stopcontact en dat harde nare geluid. Je zet gewoon de robotstofzuiger aan en je laat hem z’n gang gaan terwijl jij lekker andere dingen gaat doen.

#3 Draadloze oortjes

Dit stukje is expliciet gericht aan de vrouwen ons ons die nog steeds iedere keer alle draden van hun oortjes uit de knoop moeten halen voordat ze ze in gebruik nemen. Het is dus echt helemaal niet nodig en je bespaart een hoop tijd, maar vooral frustratie door gewoon draadloze oortjes te vragen voor kerst. Nooit meer ruzie met je oortjes is toch alles wat je wil?

#5 Koptelefoon met noise cancelling

Op de werkvloer, thuis met kleine kinderen of tijdens een lange vlucht. We zeggen zomaar wat, maar dit zijn wel de momenten dat zo’n koptelefoon met noise cancelling heel goed uitkomt. Perfect geluid, weinig achtergrond geluiden en geen draad om mee te ruziën. Ideaal voor op je lijstje.

#4 Elektrische fiets

In Nederland fietsen we door weer en wind overal naar toe. Het is nou eenmaal deel van onze levensstijl, maar dat wil niet zeggen dat het altijd even prettig is. Met windkracht 7 is trappen toch wel erg zwaar. Een elektrische fiets zorgt ervoor dat je deze last voortaan los kunt laten. Ineens is het een stuk prettiger om een fietstochtje te maken.

Lees ook: Kerstcadeautjes voor een man die alles al heeft