De feestdagen komen eraan en naast alle “gezelligheid” kan het ook een hoop stress opleveren! Iedereen moet namelijk voorzien worden van de nodige cadeautjes en dat kan nog wel eens lastig zijn. Want WAT koop je voor een man die alles al heeft? Wij geven je een paar opties waar hij zeker blij mee gaat zijn.

Kerstcadeautjes kopen voor een man

Kerstcadeautjes (of cadeautjes in het algemeen) voor een man kopen blijft lastig. Zeker als je iets originelers wilt dan een standaard geurtje. Natuurlijk is elke man anders, maar deze cadeautjes kan iedere man waarderen.

#1 Boeken voor ondernemers

Mannen dromen er vaak over om voor zichzelf te werken. Een “eigen bedrijf” is dan ook het doel van menig man. Nu is je eigen business beginnen natuurlijk niet makkelijk en een beetje hulp is altijd welkom! Geef hem daarom een boek voor ondernemers cadeau. Onze tip is het boek Working Backwards van Colin Bryar waarin hij alle geheimen deelt achter het succes van Amazon op het gebied van cultuur, leiderschap en best practices. You gotta learn from the best to be the best!

#2 Apple Airpods

Mocht je iets meer te besteden hebben, dan gaat hij met dit cadeau zeker blij zijn! De nieuwe Airpods van Apple (3e generatie) versie is nóg beter dan de vorige (ja, je gelooft het haast niet). De Airpods hebben een langere batterijduur voor nog meer luisterplezier en laden razendsnel op. Een perfect cadeau voor de muziek- en techliefhebber.

#3 Baardgroei set

Helaas is niet iedere man gezegend met een volle baard. Met een baardgroei set stimuleer je de baardgroei en creëer je een volle, mooie en verzorgde baard. Dit cadeautjes is ook nog eens leuk voor jezelf, want mannen met baarden zijn nu eenmaal enorm sexy!

#4 Een massage

Wie houdt er nu niet van een massage? Zelfs als hij het nog nooit geprobeerd heeft is dit een hele leuke optie. Mannen werken nu eenmaal hard, dus een beetje ontspanning kan zeker geen kwaad. Mocht je wat krap bij kas zitten, dan kun je ook zelf een voucher maken voor een massage at home. Wellicht met een happy ending ;).

Lees ook: Met deze Durex adventskalender tellen jij en je lover af naar kerst