We zijn nog maar net terug van zomervakantie of Netflix kondigt de nieuwe kerstfilms al aan. Het duurt nog wel even voor de feestdagen daadwerkelijk aanbreken, maar zo hebben we in ieder geval lang en breed de tijd om in de feeststemming te komen.

The Princess Switch 3 (november)

Wederom verschijnt Vanessa Hudgens in een nieuwe kerstfilm. Er komt een derde deel van The Princess Switch aan en we can’t wait! Vanessa speelt in de eerste delen wel drie rollen: banketbakker Stacy de Novo, de hertogin van Montenaro en Lady Fiona. De dubbelgangers willen tijdens de feestdagen ruilen van plaats, maar dit zorgt voor ingewikkelde situaties.

A Boy Called Christmas (november)

Dit jaar kunnen we genieten van een volledig nieuwe kerstfilm. Hier wil je écht een avondje voor vrijmaken. A Boy Called Christmas is een film met geweldige acteurs zoals: Kristen Wiig, Maggie Smith, maar ook Nederlands trots Michien Huisman. De film is gebaseerd op een gelijknamig boek en gaat over een jongen Nikolas die op avontuur gaat. Meer verklappen we nog niet!

1000 Miles from Christmas (december)

1000 Miles from Christmas gaat over een 30-jarige man die ineens het kerstgevoel te pakken heeft. Dit nadat hij jarenlang niets met kerst te maken wilde hebben. Je kan je er toch bijna niks bij voorstellen? Deze film is Spaanstalig en heet eigenlijk a 1000 km de la navidad. Mocht je een keer trek hebben in iets anders, ga dan voor deze film!

Single All the Way (december)

Je hebt altijd die ene vrijgezelle vriend tijdens de feestdagen. Peter wil niet langer die persoon zijn en schakelt daarom zijn vriend Nick in om te spelen als zijn boyfriend tijdens de feestdagen. Dit plan valt echter in het water, wanneer de moeder van Peter zich hiermee gaat bemoeien. Moeders… Zij had namelijk in gedachten om haar zoon te koppelen aan de knappe fitnesstrainer, James. Hoe dit afloopt, zal je zelf moeten gaan zien.

A Castle for Christmas (datum onbekend)

De Amerikaanse auteur Sophie, besluit om tijdens de feestdagen naar Schotland te vliegen. Hier wordt ze verliefd. Niet op een jongeman maar op een kasteel. Ze zou dit stulpje dolgraag willen kopen, maar ontdekt dat het kasteel een eigenaardige eigenaar heeft. Dit klinkt natuurlijk enorm spannend! Wij kunnen niet wachten om deze film te gaan bekijken…

De Familie Claus 2 (datum onbekend)

Tussen de Amerikaanse en Spaanse films door, is er ook nog ruimte voor wat Nederlands-Vlaamse glorie. Dit is een vervolg op de eerder gelanceerde film De Familie Claus. In het eerste deel van de film houdt de jonge Jules absoluut niet van kerst, maar dan treedt hij in de voetsporen van zijn overgrootvader Noël. Jules groeit uit tot de toekomstige kerstman wat natuurlijk allerlei vragen met zich meebrengt.

Lees ook: Omg! Met deze geheime codes bekijk je alle Netflix films