De meest holly jolly tijd van het jaar komt eraan, wat betekent dat we eindelijk schaamteloos onze kerstinkopen kunnen doen. En dat doen we natuurlijk op één van deze kerstmarkten.

Valkenburg 12 november – 30 december

De kerstmarkt in Valkenburg is er eentje die je zeker niet mag missen. Spoiler: de markt bevindt zich in drie grotten. Het is niet ver van de gezellige stad Maastricht, en mocht je er een weekendje van willen maken, dan kun je overnachten in een van deze luxe hotels. Je betaalt meestal zo’n 7 euro entree per grot maar dat is het meer dan waard. Dit bedrag is namelijk je doorway to heaven want er is een wijnproeverij!

Leiden 16 december – 28 december

Mocht Maastricht wat ver zijn, dan is Leiden een andere goede optie. Op deze kerstmarkt kun je genieten van de meest heerlijke Nederlandse delicatessen en kun je verschillende optredens bewonderen. Geen betere manier om in de kerstsferen te komen. De exacte datum staat nog niet vast, maar meestal vindt de markt plaats rond 16 – 28 december.

Amsterdam Funky Xmas Market

Amsterdam is always a good idea, en zeker tijdens de feestdagen. Er zijn verschillende kerstmarkten gedurende de maand december, maar onze fav is de Funky Xmas Market. Hier kun je genieten van all things kerst en zul je zeker slagen in het kopen van een leuk kerstcadeautje voor je lover ;).

Beeckestijn Castle Christmas Fair 18 – 21 november

Deze markt is voor de echte kerst freaks. Je kunt er namelijk al terecht vanaf midden november. Beeckestijn is gelegen niet ver van Amsterdam en het is dus ideaal voor als je even aan de drukte van de stad wil ontsnappen. Wat kan je verwachten? Eten, live muziek en de leukste lifestyle producten.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @chinotta789

Haarlem 11 december – 12 december

To be honest, Haarlem is een van de meest magische steden in Nederland. De architectuur die je in de stad kunt bewonderen is buitengewoon prachtig. En dan hebben we het nog niet eens over het Centraal station gehad. Deze markt kun je maar voor een paar dagen (lees: twee) bezoeken, dus wees er snel bij! Je zult gegarandeerd met een gevulde buik en warm gevoel huiswaarts gaan.

Lees ook: Kerstcadeautjes voor een man die alles al heeft!