Gin, Prosecco en Martini, toch wel onze favoriete drankjes. En dan marshmallows, ook een grote favoriet. Combineer een van deze dranken met marshmallows en onze dag kan niet meer stuk.

Marshmallows eten in plaats van wijntjes drinken

Waar er voorheen de nodige wijntjes doorheen gingen voordat we op stap gingen, kunnen we onszelf nu vol eten met marshmallows. De marshmallows van The Naked Marshmallow bevatten namelijk alcohol en je kunt kiezen tussen de smaken London Gin, Rasberry Prosecco of Espresso Martini. Ook kun je kiezen voor een mix van alle drie. Zie je het al voor je? Wanneer jij en je vriendinnen besluiten om een drankspel te gaan spelen, moet je nu een marshmallow eten in plaats van een shotje drinken. Daar kunnen we best mee leven, toch?

Screenshot 2017-09-27 at 10.08.34

Gin met marshmallow smaak

Naast dit heerlijke snoepje, heeft The Naked Marshmallow nog veel meer waar wij blij van worden. Zo hebben ze een marshmallow adventkalender waarbij je iedere dag het vakje met een heerlijke marshmallow mag openen. Ook hebben ze Gin met vanille marshmallow smaak en Wodka met salted caramel marshmallow smaak.

Probeer ook eens deze roze Gin die je weekend compleet maakt.