Het aftellen is begonnen. Nog 43 dagen tot kerst. In de aanloop ernaartoe worden we massaal bedolven onder webshops met daarop de leukste en meest feestelijke kleding en accessoires voor tijdens de feestdagen. De gemeenten hebben alle kerstversieringen weer van stal gehaald. Ze lichten hiermee de straten van de stad op en geven ons weer even het jaarlijks terugkerende magische gevoel.

merry happy whatever FEM FEM

Waar je natuurlijk ook niet omheen kan, als je denkt aan dat magische gevoel, zijn de kerstfilms. Want wees eerlijk, stiekem worden we allemaal blij van die heerlijke foute, zoetsappige, romantische kerstfilms rond deze tijd.

Netflix maakte een tijd geleden al bekend dat er een aantal kerstfilms zou worden gelanceerd. Maar nooit eerder heeft Netflix een kerstserie aangekondigd en online geplaatst. Nu, anno 2019, is het eindelijk zo ver. Op 28 november zal het eerste seizoen van de serie Merry Happy Whatever in première gaan. Het zal uit acht afleveringen bestaan.

Merry Happy Whatever

De serie gaat over een atypisch gezin. Een van de dochters neemt voor het eerst haar vriend mee naar huis tijdens de kerstdagen. Hij moet zich wel gaan bewijzen, want hij wil zijn vriendin ten huwelijk gaan vragen. Aan het hoofd van de familie staat de koppige vader die niet makkelijk te overtuigen is en het de vriend van zijn dochter erg lastig maakt.

De serie wordt vergeleken met de film Meet The Parents dus dat beloven veel gelijksoortige flauwe humoristische scenes te worden, maar dan in de herkenbare kerstsferen.

Op 28 november komt de serie op Netflix dus tot die tijd moeten we het nog even doen met de trailer.