Het aftellen tot kerst kan nu écht beginnen en alhoewel we de zomer missen, kunnen we niet wachten tot we kerstbomen in huis kunnen halen en lekker knus binnen kunnen zitten met kaarsen en kerstversiering. Uiteraard zorgt Netflix weer voor voldoende entertainment want niet alleen Klaus en Let It Snow staan binnenkort op Netflix, er komen nog meer kerstfilms en series aan!

kersttitels Netflix FEM FEM

A Christmas Prince: The Royal Baby

De derde deel van A Christmas Prince komt binnenkort op Netflix en ja, de naam zegt het al: er is een royal baby in aantocht. Amber en Richard zijn al een tijdje getrouwd en ready voor een kind, maar zoals altijd in de films, gaat er genoeg mis.


View this post on Instagram

But on a much more serious note… 🚨 December 5th 🎄👶🏼

A post shared by Rose McIver (@imrosemciver) on

The Knight Before Christmas

Vorig jaar was Vanessa Hudgens al te zien in de kerstfilm Princess Switch en nu komt ze met een nieuwe film voor de feestdagen. In The Knight Before Christmas speelt ze een lerares die absoluut niet meer in de liefde gelooft. Maar dan ontmoet ze een ridder uit de Middeleeuwen…

Holiday in the Wild

In deze film zien we Kristin Davis (Charlotte uit Sex and The City) als Kate Conrad die valk voor haar huwelijksreis wordt verlaten door haar man. Ze besluit toch nog zelf op reis te gaan naar Afrika en onderweg ontmoet ze piloot Derek Holliston (gespeeld door acteur Rob Lowe). Samen reden ze een babyolifant en brengen haar naar een plaatselijke olifantenreservaat maar dan moet Kate beslissen of ze haar vakantie wil verlengen of weer terug naar huis gaat voor kerst.

Merry Happy Whatever

Merry Happy Whatever is geen film, maar een serie wat binnenkort verschijnt op Netflix. Het is een dark-comedy serie met onder andere Dennis Quaid en Ashley Tisdale als hoofdpersonages. Dennis Quaid speelt een koppige vader die worstelt met de nodige stress wanneer zijn dochter een nieuwe vriend mee naar huis neemt voor de feestdagen.

Home For Christmas

De makers van de succesvolle serie Quicksand komen ook met een serie voor de feestdagen. Home For Christmas draait om Joanne. Ze is dertig jaar en tot teleurstelling van haar vrienden en familie, nog hartstikke vrijgezel. Reden genoeg voor haar om op een 24-daagse jacht te gaan op zoek naar een partner. Maar goed, dat is natuurlijk veel makkelijker gezegd dan gedaan…

Wil je nog meer in de feeststemming komen? Shop nu de leukste kersthangers voor een prikkie bij de HEMA!