Khloé Kardashian was afgelopen week te zien bij de Fashion Week in Milaan. En daar was de beauty niet alleen, ze had namelijk gezelschap. We hebben het over niemand minder dan de 365 Days-acteur Michele Morrone. En het leek erop dat de twee nogal intiem waren met elkaar. Zullen de twee een stel zijn?

khloe-kardashian

Tristan Thompson ontrouw

Vorige maand maakte Khloé bekend dat zij samen met haar ex Tristan Thompson hun tweede kind hebben mogen verwelkomen met hulp van een draagmoeder. Het kindje werd verwekt net voordat het stel uit elkaar ging. Khloé kwam er namelijk achter dat Tristan alwéér ontrouw was geweest, en nu ook nog eens een kindje van diezelfde vrouw verwachtte. Het was een lastige periode voor Khloé, daarom heeft ze een tijdje niets van zich laten horen, tot vorige week. In de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Kardashians praatte ze voor het eerst over die periode en over haar pasgeboren zoontje.

Khloé heeft het niet al te makkelijk gehad, maar het kleine kereltje heeft een groot deel van haar verdriet weggehaald. “Nu dat mijn zoon er is, kan ik weer genieten”, vertelt ze in de aflevering. En wellicht was haar pasgeboren zoontje niet het enige kereltje die haar verdriet heeft weggenomen. Misschien heeft deze hele grote, gespierde en sexy kerel daar ook wel aan meegeholpen.

Fashion Week Milaan

Afgelopen weekend hebben we de Kardashians gespot tijdens de Fashion Week in Milaan. Kim was namelijk een samenwerking aangegaan met modehuis Dolce & Gabbana en Khloé wilde erbij zijn om haar zus te steunen. In the front row zagen we haar samen met Kim’s kinderen genieten van de show. Ook momager Kris Jenner was van de partij. Maar ook Michele Morrone dook op tijdens de Fashion Week, hij zat namelijk naast de Kardashians tijdens de show. En dat blijkt wel goed te klikken, want op Instagram deelde de Italiaanse papi een foto met Khloé. De sensuele spanning spat van deze foto af! Oordeel zelf maar even:

Khloé Kardashian Michele Morrone
Bron: @iammichelemorroneofficial

Afterparty

Maar betekent dat ook dat ze nu samen zijn? Daar hebben de twee nog geen antwoord opgegeven. Wel leek het erop alsof de twee het wel héél gezellig hadden tijdens de afterparty. Ze verloren elkaar geen moment uit het oog en waren ook behoorlijk innig met elkaar en het dansen. Zal dit het begin zijn van een nieuwe romance?

@celeb2024

She is 8 years older than him but, OMG, I want them to be a couple #milan #khloekardashian #celebrityface #celebrity #millionaire #classic #italy #michelemorrone #massimo #fashionweek #party

♬ Hotel – Montell Fish

Khloé Kardashian en Michele Morrone

Op Twitter gaat het helemaal los. De fans zijn enthousiast. “Khloé Kardashian and Michele Morrone is a duo I never knew I needed“, reageert een fan. Ook schrijft iemand: “Shipping Khloé Kardashian with Michele Morrone so hard.” Wij zijn excited en hopen dat dit hot stelletje, ook daadwerkelijk een stelletje is.