Wij zijn groot fan van de Kardashians en hebben dan ook alle 20 seizoenen van Keeping Up with the Kardashians gezien. We hebben een kijkje in het leven van het gezin genomen en ze zien opgroeien. En in de loop van de jaren zijn ze nogal veranderd. Maar de laatste fotoreeks van Khloe Kardashian viel ons wel heel erg op; ze ziet er totaal anders uit.

Khloe kardashian
Instagram: khloekardashian

Khloe Kardashian onderkenbaar op Instagram?

Khloe Kardashian is de jongste van haar twee zussen Kim en Kourtney. We weten dat Kim en Kourtney door de jaren heen ook veel veranderd zijn, maar de laatste fotoreeks van Khloe trok onze aandacht meteen.

Khloe Kardashian

Khloe is bekend geworden in de realityserie Keeping Up with the Kardashians. Naast haar rol in de welbekende familie heeft ze ook het tweede seizoen van The X Factor in Amerika gepresenteerd.

De Kardashians zijn natuurlijk echte fashion iconen en ook Khloe heeft door de jaren een hoop verschillende looks gehad. Blond, bruin en zélfs roze haar, het is allemaal voorbij gekomen. Toch weet ze ons iedere keer weer te verrassen met een totaal nieuwe look.

Make-over

Khloe was al een tijdje blond, en dat verandert dit keer ook niet. Wat wel anders is, zijn de prachtige krullen die Khloe nu heeft. Haar haar komt tot net over de schouders. Als je het aan ons vraagt ziet ze er fantastisch uit!

Dat is trouwens niet het enigste wat er anders uitziet; ze ziet er op de foto’s super afgetraind uit. Dat Khloe de laatste tijd veel aan het sporten is wisten we al; ze neemt ons op haar Instagram namelijk mee in dit proces. Dit is de eerste keer dat ze de resultaten deelt, you go girl!

Hoe zag Khloe er vroeger uit?

Dat Khloe veel heeft veranderd door de jaren heen is wel duidelijk. Maar naast haar drastische veranderingen is de realityster ook niet vies van een beetje fotoshop. Benieuwd hoe ze er vroeger uit zag? Bekijk onderstaande foto!

Khloe Kardashian vroeger

Lees ook: Nederlander maakt selfie met Kim Kardashian en gaat viraal