We zouden er (zonder grappen) een moord voor doen om er in onze fifties net zo uit te zien als Jennifer Lopez. De actrice en zangeres heeft een lichaam waar je u tegen zegt. En speciaal om haar verjaardag én nieuwe huidverzorgingslijn te vieren, ging J.Lo uit de kleren op Instagram.

Jennifer Lopez
Bron: Instagram @jlo

Uit de kleren op Instagram

Jennifer Lopez timmert niet alleen als actrice en zangeres al jaren aan de weg, ze is ook geen onbekende in de beautywereld. Al jarenlang spraken fans van de zangeres over de zogenoemde J.Lo-glow en daarom besloot de zangeres haar gezonde gloed letterlijk en figuurlijk op de markt te brengen.

Volgens Jennifer is het niet alleen belangrijk om die glow op je gezicht te toveren, maar mag ook je lichaam een gezonde gloed hebben. “We geven alle zorg en aandacht aan de huid op ons gezicht, maar soms vergeten we het lichaam. Het was voor mij belangrijk om een skincare-routine voor je huid te bedenken, zodat ook deze huid goed verzorgd wordt.”

J.Lo booty

Dat J.Lo een booty to die for heeft, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Behalve een gezond eetpatroon en een strak trainingsschema gebruikt Jennifer ook speciale producten om haar billen goed te verzorgen. En om de lancering van dit nieuwe booty-product én haar 53e verjaardag te vieren, ging Jennifer volledig uit de kleren op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer mag dan wel in haar fifties zitten, maar deze vrouw ziet er echt onwijs goed uit. Wat een killerbody.

Lees ook: Dit eet Jennifer Lopez op een dag