Wie Kim Kardashian is hoeven we jullie waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Ze is één van de meest besproken vrouwen in de wereld, realityster, model en businesswoman. Maar buiten dat, is ze natuurlijk ook nog moeder van haar vier kinderen. In de podcast ‘On Purpose with Jay Shetty’ praat ze openhartig over hoe zij het moederschap ervaart.

Kim Kardashian moederschap huilen slaap zwaar
Bron: @kimkardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian heeft, samen met haar ex-partner Kanye West, vier kinderen. Maar ondanks dat ze samen vier kinderen hebben, zorgt Kim in haar eentje full-time voor North, Chicago, Saint en Psalm. Je kan je misschien voorstellen dat dit, samen met al het andere werk waar ze elke dag mee bezig is, best wel zwaar kan zijn. In de podcast ‘On Purpose with Jay Shetty’ heeft ze het openhartig over hoe het moederschap voor haar is.

Het moederschap

Als alleenstaande moeder met vier jonge kinderen, zijn de ochtenden alles behalve rustig. “Er is altijd wel een dochter die wil dat ik haar haar doe en dat moet perfect en op een bepaalde manier worden gedaan en dan is er iemand die wil dat ik zijn schoenen aan doe en dan hebben ze je weer allemaal nodig. Het is een gekkenhuis”, vertelt Kim aan Jay Shetty.

In slaap huilen

En op de dagen dat het zo’n gekkenhuis is, kan ze het heel erg zwaar hebben. “Er zijn nachten waar ik mezelf soms is slaap huil”, geeft de realityster openhartig toe. Enne, misschien geloof je het niet, maar zelfs Kim Kardashian ziet er op zulke momenten niet flawless uit. “Er zijn als moeder nachten waarop je je haar dagenlang niet wast, je overal spuug over je heen hebt zitten en je dezelfde pyjama draagt.”

‘Het ouderschap is echt zwaar’

Ze vervolgt haar verhaal met: “Het ouderschap is echt zwaar. Ik kan het niet anders omschrijven.” Maar ondanks dat ze het niet altijd even makkelijk vindt, geeft ze ook toe dat het stiekem ook wel heel erg mooi kan zijn. “Het is de meest uitdagende en meest lonende baan op deze planeet.”

Lees ook: Bizar: Kim Kardashian laat onbewerkte foto zien zonder filter en make-up