Het is tijd voor ons lievelingsonderdeel in Love Island: Casa Amor! In de nieuwste aflevering, die vanavond op Videoland verscheen, werden de nieuwe singles aan ons voorgesteld. Wil je iedereen nog even goed leren kennen? Wij zetten de knappe Islanders voor je op een rij.

Daphne

De 23-jarige Daphné uit Sint-Truiden is een lieve, verstandige en zorgzame dame die voluit voor haar doelen gaat. In het dagelijks leven is ze studente orthopedagogie en werkt ze in het vastgoedkantoor van haar vader. Maar haar grootste passie zijn haar twee allerliefste paarden. Deze beauty queen werd in 2022 gekroond tot Miss Exclusive en op die manier mocht ze België vertegenwoordigen op de Miss Earth-verkiezing.

Daphné is op zoek naar een lange, romantische en intelligente man met ambitie. Haar langste relatie tot nu toe hield maar drie maanden stand en haar liefdesleven verloopt ook allesbehalve soepel, dus hopelijk kan Love Island daar verandering in brengen.

daphne love island
Daphne

Darnnhel

Voor Love Island verlaat de 28-jarige Darnnhel even zijn comfortzone, want normaal gezien staat hij achter de camera als cameraman bij evenementen en sportwedstrijden. Deze 28-jarige hunk uit Willebroek omschrijft zichzelf als raar, uniek, naïef en heel impulsief. Het dient dan ook niemand te verbazen dat hij op zoek is naar een even bijzondere vrouw.

Darnnhel kiest iemand uit en ‘die moet het zijn’. Hij is bereid om voor de liefde te vechten en geeft niet makkelijk op wanneer het wat moeilijker gaat. Aan Love Island meedoen vindt Darnnhel een grote eer en hij hoopt er zijn speciale soulmate te vinden.

darnhell love island
Darnhell

Fee

De Limburgse schone Fee werkt als content creator en model. Mensen zeggen wel eens over haar dat ze de ruimte betovert met haar aanwezigheid en enthousiasme. Verder is Fee spontaan, open, lief, perfectionistisch en een tikkeltje onhandig. Een man moet voor deze 21-jarige babe allereerst respectvol zijn en betrouwbaar. Dat is iets dat ze uit haar vorige relatie heeft geleerd. Daarnaast moet hij minstens 1.80m zijn want dat is ze namelijk zelf ook.

fee love island
Fee

Jort

De 24-jarige Jort komt uit Hoorn en is model. Met zijn strakke kaaklijn en weelderige haardos haalt hij de ene na de andere grote modellenklus binnen en kon hij al de hele wereld zien. Hij geeft ook gerust toe dat hij best ijdel is. Door het vele reizen is hij nog aan één ding niet toegekomen: het vinden van een geschikte partner. Hij wil het modellenwerk terugschroeven en eindelijk tijd maken voor een leuke vriendin. Vindt deze ondernemende man zijn geluk op Love Island?

jort love island
Jort

Junar

Als je Junar ziet, zie je ook meteen zijn ocean eyes. De helderblauwe ogen die hij van zijn grootmoeder heeft, zijn zijn grootste troef. Deze 21-jarige Groninger is op zoek naar een brunette met gevoel voor humor én talent voor flirten, daar is hij zelf namelijk ook niet vies van. Junar wordt heel snel verliefd en wil soms te snel te veel. Dat is een dan ook zijn valkuil.

junar love island
Junar

Lot

Lot is een natural beauty van 20 uit Zwolle die haar zaakjes goed voor elkaar heeft. Ze werkt als kledingverkoopster en heeft een nagel- en wenkbrauwsalon. Lot is een echt meisje-meisje, ze is veel bezig met haar uiterlijk en vindt het belangrijk dat haar haar en nagels gedaan zijn. Een echte afknapper is voor Lot een man zonder doel. Daarnaast mag hij niet té romantisch zijn, de deur voor haar openhouden hoeft écht niet.

lot love island
Lot

Nathalia

Deze 20-jarige stuiterbal heet Nathalia, is afkomstig uit Hilversum en heeft een niet zo alledaags beroep: ze is namelijk uitvaartverzorger. Nathalia is een open boek en altijd eerlijk en direct. Nathalia houdt ervan als een man van zichzelf weet dat hij knap is. Daarnaast valt ze ook op blikken. “Als iemand een goeie blik heeft en ook het innerlijk klopt, smelt ik van mijn stoel af.”

nathalia love island
Nathalia

Perhan

Voor Perhan is alles in het leven een wedstrijdje, hij is heel competitief ingesteld. Deze 22-jarige student businesseconomie ruilt hometown Tienen in voor het zonnige Tenerife in de hoop er een ‘knap poppetje met een mooi gezicht’ te vinden. Daarbij maken maten en afkomst hem helemaal niets uit. En Perhan heeft zelf ook veel te bieden, zo organiseert hij graag romantische, intieme dingen voor zijn vriendin.

perhan love island
Perhan

Thirza

Spring in ’t veld Thirza is 22 jaar en komt uit Bennebroek. Ze noemt zichzelf ‘een geklutst eitje’, want ze heeft Indonesisch, Antilliaans en Nederlands bloed. Deze kleurrijke, sociale vlinder is een eigenwijze kletskous en ook behoorlijk avontuurlijk ingesteld. Maar let op, want ze is ook territoriaal en kan daardoor wel eens bitchy uit de hoek komen.

Haar ideale match heeft een tintje, een prachtige lach, kan zijn mannetje staan en heeft veel humor. En op die ideale man vinden zit een deadline, want ze wil graag voor haar 27e moeder worden!

thirza love island
Thirza

Tim

Voor de 25-jarige Tim uit Hilversum is niks te gek. Deze personal trainer staat bijna altijd in het middelpunt van de aandacht. Tim vindt zichzelf sportief, impulsief en geweldig. Hij is zelfverzekerd, want alles lukt uiteindelijk wel in zijn leven. Zijn ideale vrouw is een schattig poppetje met humor die hem niet overschreeuwt, want Tim is zelf al druk genoeg. Tim zijn vertrouwen in vrouwen is al eens serieus beschadigd, maar hij heeft eruit geleerd en komt naar Love Island om zijn hart opnieuw open te stellen.

tim love island
Tim