Doggy is en blijft een van onze favorieten, maar soms wil je gewoon eventjes iets anders. De relatie-sleur komt om de hoek kijken of je wilt het simpelweg allemaal wat spannender maken in de slaapkamer. Deze fijne standjes zijn net even anders dan doggy, maar hebben wél jouw billen in de hoofdrol. Zeker weten dat jouw partner deze initiatieven alleen maar kan waarderen.

maya stepper
Instagram Maya Stepper
We hebben ervoor gekozen om geen afbeeldingen aan de standjes toe te voegen, dus laat je eigen fantasie de vrije loop. Experimenteer! Mocht je toch nieuwsgierig zijn hoe dit er dan in de praktijk uitziet, dan kan je de standjes (op eigen risico) Googelen.

1. The Booty Call
Dit is voor de personen die van billen HOUDEN. Bonus: Je hoeft voor dit standje niet eens je undies uit te trekken. Buig jezelf voorover, of leun eventueel tegen een muur, en laat je door je partner oraal bevredigen. De billen lovers vinden het helemaal niet erg om met zijn/haar neus tussen je booty te zitten.

2. Reverse Cowgirl Remix

Dit is voor de ladies die het lekker vinden om met de billen te schudden. En natuurlijk voor de partners die het opwindend vinden om hiernaar te kijken. En geloof ons, dat zijn er nogal wat. Ga in reverse cowgirl postie zitten, die kennen we allemaal onderhand wel, maar in plaats van dat je op je knieën zit, squat je boven je partner. What a view.

3. The Cheeky Monkey

Als anale seks nog net een brug te ver voor je is, is dit een leuke om te proberen. Ga op je buik liggen en smeer je billen in met veel (lees: heel veel) glijmiddel. Laat je partner op je liggen en knijp je billen zodat je partner het krap krijgt.

4. The Backwards Krush

Zet één been op een stoel en laat je partner je van achter penetreren. Doordat je je been omhoog hebt, creëer je een hele nieuwe hoek én sensatie. Fun tip: zet een spiegel voor jullie neer zodat je jezelf en je partner kunt bekijken. Van het zien van zijn genot krijg jij het sowieso steaming hot.

5. Back That Ass Up

Laat je partner op een stoel zitten en tease hem/haar met je billen. Twerk, schud of druk je billen tussen je partners kruis. Laat daarna je partner naar binnengaan van achteren.

Lees ook: Deze standjes zijn het proberen waard