Wat is er nou fijner dan een weekendje de volledige aandacht krijgen van jouw significant other? Bij zo’n romantisch weekendje hoort dan natuurlijk ook een prachtige, relaxte omgeving. In deze romantische hide-out kan je optimaal genieten van elkaars gezelschap. Lovers, get ready!

@Vipio
@Vipio

Romantische hide-out in het bos

Mobieltjes uit, openhaard aan en lekker met zijn tweetjes op de loungebank genieten van het rustgevende uitzicht. Klinkt cosy toch? In dit fantastische huis in het gezellige Bergen kan je je geliefde verrassen met een heerlijk verwenweekend. De bungalow ligt verscholen in het prachtige bos tussen Bergen en Bergen aan Zee: privacy genoeg dus! Voor wie een hike door het bos niet romantic genoeg vindt, hebben we een verrassing in petto: het strand is slechts een paar minuten hier vandaan! Eindelijk kunnen jullie die beloofde romantische strandwandeling maken…

@Vipio
@Vipio

De ruime bungalow heeft everything you need. Van een ruime, gezellige woonkamer om lekker op de bank te knuffelen tot een enorm ligbad om (met misschien wat rozenblaadjes!) volledig tot rust te komen. Hoe mooi het binnen ook is, in de zomer zal je vooral genieten van de luxe veranda. Zo kan je in de hangmat met een goed glas wijn uitkijken op het prachtige bos.

@Vipio
@Vipio

Het paradijsje ligt op 45 minuten afstand van Amsterdam, wat betekent dat er genoeg leuke activiteiten in de buurt zijn om te doen. Trek er overdag gezellig op uit om ’s avonds knusjes met zijn tweeën op de bank of in de hangmat te belanden. Wie wil dat nou niet?

Couples weekend?

Niet alleen is deze bungalow geschikt voor een romantic weekend for two, ook is er genoeg ruimte om nog een happy couple mee te vragen op een gezellig weekendje weg. Er zijn namelijk twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. Wel zullen jullie de badkamer moeten delen. Aangezien het natuurlijk super gezellig wordt, zal dat helemaal geen probleem zijn!

@Vipio
@Vipio

Klinkt dit als muziek in de oren? Check hier de website voor meer informatie over deze romantische hide-out! Hier zijn alvast wat foto’s om in de stemming te komen!

@Vipio
@Vipio
@Vipio
@Vipio
@Vipio
@Vipio

Weet je nog niet waar je heen wil op vakantie? Check hier de ideale vakantiebestemmingen voor jou en je lover!