2018, over een paar dagen is het zover. Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen, nieuwe voornemens, misschien ontmoet je de liefde van je leven of neem je ontslag en ga je op reis. Alles is nog open. Maar een nieuw jaar betekent ook nieuwe trends. Naast trends op het gebied van make-up en interieur, mag kleding hier natuurlijk niet ontbreken. Deze kleuren gaan we in 2018 veel tegenkomen.

Oranje

Wanneer ik na ga hoeveel oranje kledingstukken ik in mijn kast heb hangen, kan ik snel stoppen (geen namelijk). En ik denk dat ik niet de enige ben. Maar volgens de runways gaan we deze kleur veel tegenkomen, en wij houden wel van een beetje verandering en uitdaging. Een heldere kleur oranje die we terug gaan zien op items als tassen, jassen en jurken. Het beste kun je deze kleur combineren met iets zwarts en bijvoorbeeld een zilver laarsje. Maar zorg dat de rest van je outfit rustig blijft.

kleurtrends-oranje-trui-femfem
kleurtrends-oranje-tas-femfem
kleurtrends-oranje-jas-femfem

Mosterdgeel

Een ode aan de zon. De kleur geel gaan we in het voorjaar van 2018 veel tegenkomen. Effen of met een leuke print. De gele regenjas was afgelopen tijd al erg in trek, maar deze kleur gaan we terugzien in meerdere items. Heb je nog niets geels in je kast hangen? Begin dan klein door bijvoorbeeld een tasje in de kleur geel bij je outfit te matchen. Ben jij wel toe aan iets anders? Ga dan voor een vrolijke gele jurk met een printje aankomende zomer.

Een bericht gedeeld door J I A M I (@jiami) op

kleurtrends-geel-broek-femfem
blouse-geel-kleurtrends-femfem
jurk-geel-kleurtrends-femfem

Lavendelpaars

Paars, wij houden ervan. Deze kleur staat vooral de mensen met een wat donkere huidskleur prachtig. Maar ook voor de mensen met een lichtere huidskleur kan dit een erg mooie kleur zijn, alleen moet je dan goed opletten hoe je dit combineert, omdat deze kleur je flets kan maken. Ga bijvoorbeeld voor een womensuit met paarse tinten en draag hieronder een zwarte coltrui of houd het simpel met een klein item in deze kleur.

lila-kleurtrends-jas-femfem
kleurtrends-shirt-lila-femfem
kledingtrends-lila-trui-femfem

FEM FEM roze

We sluiten af met de mooiste kleur: roze. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit wat voor soort roze het is, maar feit is dat we roze veel zullen gaan zien in het voorjaar. Een knalroze broek, een babyroze velvet jasje of glanzende roze schoenen, het kan allemaal. Wees niet bang om deze kleur te combineren met andere kleuren. Rood en roze of babyblauw en roze kan bijvoorbeeld heel mooi staan samen.

roze-trui-kleurtrends-femfem
roze-jas-kleurtrends-femfem
blouse-roze-kleurtrends-femfem

Benieuwd naar welke kleuren jou het beste staan als brunette zijnde?