Het lijkt het nieuws van de dag te zijn: de relatie tussen Lucy Hale (31) en Skeet Ulrich (51). De liefde hangt in de lucht bij ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale (31). Ze lijkt helemaal in de wolken met haar liefde Skeet Ulrich, momenteel vooral bekend van de serie ‘Riverdale’, waarin hij FP Jones speelt. De twee zijn gespot tijdens een date in Los Angeles en dat ging er… gezellig aan toe.

@lucyhale Instagram
@lucyhale Instagram

Lucy Hale tovert een ‘Ariaatje’ tevoorschijn. In Pretty Little Liars stond haar personage mede bekend om de relatie van Aria met een leraar op school. Dat zowel Lucy, als haar personage Aria, op oudere mannen valt is dus geen geheim. Ze lijkt dit nu jaren later nog eens dunnetjes over te doen. We get you girl, het zijn ook ontzettend knappe mannen!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lucy Hale (@lucyhale)

Love is in the air

Eerder leek de actrice nog een relatie te hebben met ‘Bachelor’ Colton Underwood, maar de beelden van haar lunchdate met Skeet op Page Six doen toch iets anders vermoeden. Laten we het zo stellen: ze delen niet alleen hun broodje met elkaar. Het leeftijdsverschil kan niet onopgemerkt blijven: tussen de twee zit twintig jaar (dat maakt, geheel terzijde, dat Lucy dichterbij de leeftijd van Skeets 19-jarige tweeling zit). Maar ach, dat is tegenwoordig helemaal niet zo raar meer en een nieuwe liefde is altijd mooi, zeker voor Lucy, die nog niet zo lang geleden allesbehalve lekker in haar vel zat. Dat onthulde ze in een interview met Glamour UK, kort nadat ze zichzelf in een Insta-post ‘dik’ had genoemd. Ze kreeg daarop bakken kritiek. Nu zegt de actrice ‘eindelijk’ het gevoel te hebben dat ze ‘comfortabel is geworden in haar eigen huid’.


Riverdale connectie

Dikke kans dat de liefde tussen de twee is ontstaan door gemeenschappelijke Riverdale-contacten: Lucy speelt namelijk de hoofdrol in een spin-off van de serie,  Katy Keene. Nou meid, wij snappen je wel.. Die Skeet is ook een lekkerding!

Lees ook: dit is de vriendin van Bridgerton-acteur Regé-Jean Page