Bridgerton was natuurlijk dé grote Netflixhit van de afgelopen tijd. *Pas op spoiler*. Met z’n allen hebben we kunnen zien hoe Daphne trouwde met haar Duke of Hastings. En niet alleen in de serie is de Duke bezet, ook in het echte leven maken we helaas geen kans meer. Acteur Regé-Jean Page heeft namelijk een vriendin en dit is wie het is!


Vriendin

Regé-Jean Page (31), of zoals de meeste mensen hem zullen kennen, Simon Basset, Duke of Hastings is ook in het echte leven hartstikke gelukkig met zijn ‘hertogin’. Zijn vriendin is namelijk Emily Brown (30), een Londense schrijfster en voetbalster. Ze zijn gespot terwijl ze hartstochtelijk afscheid van elkaar namen. Regé-Jean moest namelijk vertrekken naar New York voor een nieuwe filmklus. Ze stonden voor het huis waar de twee zelfs al samenwonen.


Bridgerton

Het verhaal van de serie Bridgerton speelt zich af in het jaar 1813. De serie speelt zich af in het oude Londen en volgt twee welgestelde families in high society: de familie Bridgerton en familie Featherington. De familie Bridgerton is van adel, maar om de familie rijk te houden is het de bedoeling dat zij ook met een andere rijke familie trouwen. We volgen Daphne Bridgerton, die op zoek is naar de liefde, terwijl de mysterieuze Lady Whistledown heel Londen op de hoogte houdt van de laatste roddels. Wij kunnen niet wachten op seizoen 2!

Lees ook: dit is hoe Shonda Rhimes bedacht om van Bridgerton een serie te maken!