Ben je een fan van realityprogramma’s, dan weet je als geen ander wie Harrie Snijders is. Harrie de Hengst aka HVK verschijnt regelmatig in Ex on the Beach en is dan ook geen onbekende in dit wereldje. Maar wist je dat Harrie ook een zusje heeft? Wij zochten de knappe dame voor je op.

Milana Snijders

Het zusje van Harrie, Milana Snijders, timmert lekker aan de weg op Instagram. De zus van de realityster heeft onwijs knappe looks en deelt regelmatig foto’s van zichzelf op Instagram. De influencer heeft ruim 80 duizend volgers en werd eerder al eens genomineerd in de FHM500 lijst. Oftewel: Milana is een van de knapste vrouwen van Nederlandse bodem.

Milana is in het dagelijks leven schoonheidsspecialist en make-up artiest. Het zusje van Harrie weet wel raad met make-up en dat is ook terug te zien op haar foto’s op Instagram.

Milena en Harrie

Dat Milena en Harrie een goede band hebben, blijkt wel uit de Insta-feed van Milena. Zo post ze af en toe een foto samen met haar grote broer. Ook reageren de twee regelmatig op elkaars foto’s, waarbij de hartjes ons om de oren vliegen. Enne, als we goed kijken vinden we dat de twee ook behoorlijk op elkaar lijken. Wij zijn benieuwd, zie jij de gelijkenissen tussen Milena en Harrie ook?

Lees ook: Harrie Snijders gaat op zoek naar liefde in eigen datingshow