Aan mannelijk schoon ontbreekt het Nederland in ieder geval niet! Van topsporters tot acteurs, je kan de overheerlijke bruinharige hunks overal aantreffen. Daarom hebben wij speciaal voor jullie een top 10 van mannen met bruin haar een rijtje gezet. Zwijmel ondertussen niet weg hé!

@gameofthrones
@gameofthrones

#1 Kay Nambiar

Van presenteren, muziek maken tot aan poseren, deze hunk kan het allemaal. Kay Nambiar valt zeker in de smaak onder de vrouwen. Vooral zijn looks zijn niet onopgemerkt gebleven. Hij presenteerde onder meer de MTV Awards en won in 2014 Expeditie Robinson. Zijn artistieke persoonlijkheid, in combinatie met zijn afgetrainde lichaam, laat menig vrouwen hart sneller kloppen.

#2 Jan Kooiman

Jan kooiman, geboren in Rotterdam, is danser, zanger en acteur. Hij is niet bang om zijn kleren uit te trekken, want hij trakteerde ons in 2016, op een video waarin hij compleet naakt te zien is. Dit deed hij in samenwerking met stichting ALS, om de spierziekte onder aan de aandacht te brengen, en geld op te halen voor onderzoeken. Jan Kooiman is een dus echte hunk, met een hart van goud!

#3 Juvat Westendorp

Je kan Juvat onder andere kennen van de film: Onze Jongens, waarin hij voornamelijk te zien is zonder kleren. Diegenen die hem volgen op zijn socials, weten ook dat hij en een echte knuffelbeer is en zichzelf flink voor schut durft te zetten. Deze Surinaamse tijger, is een absolute droomman!

#4 Benja Bruining

Benja Bruining is een echte Amsterdammer! Als veelgevraagd acteur, kun je hem ook bewonderen in de Nederlandse theaters. Hij speelde onder andere in het stuk: Veel Gedoe om Niks en Rain Man. Deze bruinharige god is zeer geliefd onder de vrouwen, en dat is ons zeker niet onopgemerkt gebleven.

#5 Jim Bakkum

Ook Jim Bakkum, heeft een plekje verdient in deze overheerlijke top 10! Deze acteur en de Nederlandse rom-com zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Recent schitterde Bakkum in de nieuwe Netflix film: Just Say Yes. Jim is naast acteur en zanger, ook een echte familie man. En dat maakt hem toch echt de ideale schoonzoon!

#6 Arie Boomsma

Arie Boomsma, wie kent hem nou niet? Deze hunk is niet weg te slaan van de Nederlandse televisie. Naast acteren en poseren runt hij al een tijdje zijn eigen sportschool genaamd: Vondelgym, gevestigd op meerdere locaties in Amsterdam. Maar het zijn vooral zijn goede looks en leuke lach, die menig vrouwenhart doet smelten.

#7 Michiel Huisman

Deze Hollandse hottie kent geen grenzen. Als acteur heeft hij in diverse buitenlandse films en series gespeeld waaronder: The Age of Adeline en Game of Thrones. Naast acteren heeft deze topper ook een muzikale kant. Hij maakte samen met zijn band Fontane, muziek voor onder andere de Nederlandse hit film: Costa. Door zijn succes en absurt goede looks, heeft ook deze heerlijkheid een plekje in onze top 10!

#8 Alain Clark

Alain Clark, trok uitverkochte zalen en is een echte muzikale topper! Naast zijn prachtige stem, zijn ook de looks om door een ringetje te halen. Je kunt Clark onder andere kennen van zijn hits: This Ain’t Gonna Work en Father and Friend. Smullen maar!

#9 Géza Weisz

Ook Géza is een echte Amsterdammer! Daarnaast is hij de zoon van de bekende Nederlandse regisseur Frans Weisz, die onder andere de films: Hoogste Tijd en Charlotte regisseerde. Géza is overigens wel zijn eigen weg ingeslagen: als acteur, dj en organisator van diverse feestjes. Het zijn vooral zijn looks en stralende lach, die hem doen laten opvallen!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Géza Weisz (@gezaweisz)

#10 Daley Blind

Deze oogverblindende voetballer trad al vrij scnel in de voetsporen van zijn vader Danny Blind, en is niet van het veld te slaan. Door zijn succes en goede looks is menig vrouw aan de buis gekluisterd als deze topper een potje moet voetballen. Daley is een echte familieman met een glansrijke carrière. Wat wil een vrouw nog meer!?

Lees ook: Toch meer fan van blond? Dit zijn de 10 knapste Nederlandse blonde mannen!