Nederland zit vol met heerlijke hunks! Van blond, brunette tot zwart, we zijn er zeker niet vies van. Ook in medialand kijk je je ogen uit als het gaat om mooie mannen. Hieronder vind je de 10 knapste blonde toppers van Nederland! Deze mannen laten je gegarandeerd even blozen.

#1 Manuel Broekman

Al jaren lang laat Manuel Broekman menig vrouwen hart sneller kloppen. Deze knapperd raakt nooit uit de tijd. Je kunt hem onder andere kennen van de films: Verliefd op Ibiza, Smoorverliefd en Hartenstraat. Broekman is niet weg te slaan uit de Nederlandse televisiewereld en dat zou ook nog wel even kunnen duren, want Manuel is nog steeds een geliefd acteur.

#2 Joshua Nolet

Joshua Nolet is geboren in Libanon en is bekend als zanger uit de populaire bent Chef’s Special. Deze heerlijke blonde hunk, oogt stoer maar heeft een klein hartje. Onlangs biechtte hij op geraakt te zijn door een depressie. Gelukkig wist hij zijn ei kwijt te kunnen in prachtige muziek, waar wij allemaal van mogen mee genieten. Deze topper heeft echt een verdiende nummer 2 plek!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Joshua (@joshnolet)

#3 Chris Zegers

Met Chris Zegers de wereld over, wie wilt dat nou niet! Je kan hem onder andere kennen van het programma’s 3 op Reis en Break Free. Zegers valt zeker goed onder de vrouwen! Ondanks dat deze blonde adonis maar liefst 50 jaar oud, blijft Chris een knappe vent.

#4 Tim Douwsma

Ook Tim Douwsma, heeft een welverdiend plekje op deze lijst. Je kunt hem onder andere kennen als zanger en presentator. Zo heeft hij meerdere programma’s gepresenteerd zoals: The Next Boy/Girl Band en de Big Music Quiz. Deze alleskunner is en blijft een good looking guy!

#5 Rijk Hofman

Rijk Hofman, kun je ook kennen van grote broer: Tim Hofman. De succesvolle broertjes domineren de Nederlandse televisie al een tijdje, maar vooral Rijk valt in de smaak bij veel vrouwen. Naast zijn knappe uiterlijk heeft Rijk ook scherpe humor. Mocht jij ooit mee willen doen aan De Bachelorette of Love Island, dan is de kans groot dat je niet gespaard zal worden door Rijkie.

#6 Tony Junior

Tony Claessen, beter bekend als Tony Junior. Hij is de ex vriend van zangeres Maan, en staat aan de top als DJ. Deze stoere, getatoeëerde, blonde man is binnenkort ook te bezichtigen in de videoland serie: The Bachelor. Waar hij opzoek gaat naar zijn perfect match. Zal het hem lukken om ware liefde te vinden?

#7 John Ewbank

Deze songwriter is definitely playing our heartstrings! Met zijn prachtige intelligente vrouw, leidt John een luxueus en leuk leven, met veel verhalen om te vertellen. John is 52 en dus al aardig op leeftijd, maar dat mag de pret niet drukken. Hij is nog steeds in trek en ziet er onwijs goed uit voor zijn leeftijd!

Thomas Berge

Ach onze blonde godenzoon mag natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje. Als er iemand gekoppeld is aan het woord blond, dan is dat Thomas Berge wel. Hij heeft al even geen muziek meer gemaakt, toch zien wij hem nog graag op onze Instagram feed voorbij komen!

Barry Atsma

Barry Atsma is geboren in het Verenigd Koninkrijk en verhuisde tijdens zijn jeugd naar meerdere plekken. Gelukkig is deze 48-jarige hunk gestrand op Nederlandse bodem en is hier niet meer weg te slaan! Door zijn uiterlijk in combinatie met relaxte persoonlijkheid, heeft hij zeker een plekje verdient op deze lijst!

#10 Waldemar Torenstra

Deze Nederlandse acteur, programmamaker en presentator is niet weg te slaan van de Nederlandse televisie. Hij boekte succes op succes met zijn knappe koppie en stralende persoonlijkheid. Ondanks dat deze Waldemar wat jaartjes ouder wordt, heeft die nog altijd een echte sexappeal!


Lees ook: 10 x knappe Nederlandse mannen boven de 3o jaar