Hoewel iedereen dagelijks een paar knuffels zou mogen ontvangen, is de één toch een grotere knuffelkont dan de ander. Hoe komt dit? Dit kan alles te maken hebben met je sterrenbeeld. Volgens astrologen zijn er 4 sterrenbeelden die onwijs veel van knuffelen houden.

knuffelen sterrenbeeld
Bron: Outer Banks

Deze sterrenbeelden houden het meest van knuffelen

Ben jij degene die iemand een big hug geeft als je hem of haar ontmoet, of kan je uren in de armen van je lover liggen? Grote kans dat jouw sterrenbeeld een van de volgende is.

Stier

Jij houdt van luxe, comfort én van knuffelen. De Stier staat erom bekend dat hij mega goed kan ontspannen, en dus ook dol is op knuffelen. Het liefst in bed met witte satijnen lakens, kaarsjes en een chill muziekje (want: luxe).

Ram

Ondanks dat de Ram niet mega emotioneel overkomt, toont hij graag affectie. Dit sterrenbeeld is een jager en doet niks liever dan de ander veroveren. Hij laat de ander vervolgens ook niet meer gaan!

Kreeft

De Kreeft is het meest emotionele teken of all time. Ze kunnen van nature best verlegen zijn en hechten veel waarde aan comfort en veiligheid. Ze gaan graag diepe gesprekken aan met mensen, en pas als ze de ander vertrouwen zoeken ze lichamelijk contact.

Leeuw

Knuffelen is jouw last name. Je bent dol op affectie en het liefst wil je dat iedereen dit ziet. Jij knuffelt óveral en met iedereen.

Lees ook: Deze fout maak jij in een relatie volgens je sterrenbeeld