Blonde lokken zijn hot en dat geldt niet alleen voor vrouwen. Veel mannen laten de laatste tijd hun lokken blonderen en dat vinden wij helemaal niet erg. Zo zagen we onlangs hoe Tony Junior een glow up kreeg van zijn blonde coupe en nu lijkt ook Koen Kardashian voor deze look te gaan. Wij zijn fan.

Koen Kardashian
Bron: @koenkardashian

Koen Kardashian goes platinablond

Koen Kardashian vertoeft momenteel op het prachtige Bali samen met vriendinnen Jaimie Vaes en Estelle Cruijff. Het drietal bezocht – zoals we zagen op Instagram – een kapper op het eiland om zichzelf in de watten te laten leggen. Waar Jaimie en Estelle kozen voor een kleine touch up besloot Koen voor een totaal nieuwe look te gaan. Hij verfde zijn haren namelijk platinablond.

Alles vastgelegd

Via Instagram Stories legt Koen heel het verf-avontuur van begin tot eind vast. Zo zien we Koen eerst met een knalgele coupe rondlopen, waarna hij vervolgens dankzij een toner een platinablond kleurtje krijgt. Mocht je denken dat dit een domme beslissing is geweest, dan zit je er naast. Met zijn bruine kleurtje, knappe kop en prachtige smile kan Koen deze blonde coupe heel goed hebben.

Bron: @koenkardashian

Wij zijn fan van deze look en vinden het een perfect kapsel voor deze zomer. Wat vind jij?

Lees ook: Koen Kardashian helemaal klaar met Yvonne Coldeweijer