Je zou Koen Kardashian kunnen kennen van alle glitters en glamour, maar er zit nog een heel ander verhaal achter hem. Koen Kardashian, wie eigenlijk Koen Pieter van Duik heet, heeft een behoorlijk heftig verleden – wat je misschien niet achter hem zou zoeken. Zo is Koen Kardashian op dit moment in Kaapstad om af te kicken van zijn drugsverslaving. Voor het eerst geeft hij een update via zijn Instagram stories.

Koen Kardashian gaat naar Kaapstad voor verslaving

Koen Kardashian heeft een erg lastige periode achter de rug en probeert het nu allemaal weer een beetje op te pakken. Zo is hij naar Kaapstad gevlogen om van de drugs af te gaan kicken. Ondertussen is het alweer een paar weken en gaat het gelukkig al een stuk beter beter met hem. Koen vertelt hier over via zijn stories op Instagram, “Zes maanden geleden ging ik voor de tweede keer in zes weken naar Zuid-Afrika om een gevecht te winnen waar ik niet trots op ben”. Koen had het hierbij over zijn zijn verslaving, “Ik heb de afgelopen zes weken gestreden als een strijder, mijn trauma’s een plek kunnen geven, met een open geest geluisterd, veel gehuild, me eenzaam gevoeld, maar bovenal sterk geworden in mijn herstel”. Wat fijn dat het weer een stuk beter met hem gaat.

Koen Kardashian
Instagram: @koenkardashian

Ondanks dat het erop lijkt dat Koen klaar is met het afkicken, blijft hij voorlopig nog even in Kaapstad. Dit doet hij om even niet weg te lopen en een terugval te voorkomen. Koen Kardashian blijft vechten tegen demonen die hij zo lang heeft genegeerd. En dit is natuurlijk super zwaar. Hij komt stapje voor stapje steeds dichterbij zichzelf. “Niet bij Koen Kardashian, maar Koen Pieter van Dijk”. Wij zijn heel blij voor Koen dat het een stuk beter met hem gaat en wensen hem hugs & healing toe!

Lees ook: Then VS now: Jamie Vaes voor en na plastische chirurgie