Ben jij klaar voor een romantische vakantie met jouw lover ? Dan hebben wij het perfecte plekje voor jou gevonden. We vonden een wel heel bijzonder verblijf in het heerlijk Zuid-Italië. In deze koepelwoning in Italië die je via Airbnb boekt is mega goedkoop en ook nog eens onwijs romantisch. Perfect voor een heerlijke vakantie met je lover. Lees snel verder om er meer over te weten te komen.

Wat te doen in Ostuni?

De koepelwoning bevindt zich in het Italiaanse stadje Ostuni. Dit stadje dat werkelijk al je verwachtingen overtreft ligt in de regio Apulië in het zuiden van Italië. Je kunt hier dan ook heerlijk genieten van het weer, maar ook zeker van de omgeving. Het ligt dichtbij de kust dus zon, zee en strand kun je zeker opzoeken. Wanneer je dat zat bent, vlucht je een knus restaurantje in om te genieten van een heerlijke pizza met een wijntje.

Wat heeft deze koepelwoning in Italië te bieden?

Deze koepelwoning in Italië heet ook wel een Lamia. Een typische woning die je voornamelijk in het zuiden van Italië kunt vinden. Het is een knus verblijf waarin je met je partner heerlijk kunt vertoeven. Het is namelijk precies ingericht voor twee personen en bevat simpelweg niet meer dan jullie samen nodig hebben.

koepelwoning in Italië
Bron: Airbnb

Het heeft een fijne slaapkamer, badkamer en een ruimte waarin jullie samen kunnen leven. Een tafel met stoelen voor het heerlijke ontbijtje.

koepelwoning in Italië
Bron: Airbnb
koepelwoning in Italië
Bron: Airbnb

De Airbnb heeft ook nog dat extraatje te bieden, waar je eigenlijk ook naar zoekt wanneer je op vakantie bent: een zwembad! Dit is overigens ook niet zomaar een zwembad. Je geniet er van het heerlijke uitzicht vanaf de rand van deze infinitypool. Wel belangrijk om erbij te vermelden dat je dit zwembad deelt met gasten die verblijven in andere Airbnb’s!

koepelwoning in Italië
Bron: Airbnb

Even praktisch…

In principe verblijf je in deze Airbnb prima voor minstens een hele week, maar even een paar dagen terwijl je on the road bent is natuurlijk ook een optie. Zuid-Italië leent zich nou eenmaal prima voor geweldige roadtrips en deze Airbnb is er eentje die prima in de route zou kunnen passen. Wil je liever op één plek blijven? Geen probleem. De regio waarin deze Airbnb zich bevindt is veelzijdig en blijft zeker interessant voor dagen lang. Tel daarbij op dat je een heerlijk zwembad tot je beschikking hebt, waardoor je op luie dagen ook gewoon binnen 10 meter van je verblijf het zwembad in kunt duiken.

Zoals we al een beetje verraden hebben, is deze Airbnb voor een heel mooi prijsje te boeken. Zo betaal je namelijk buiten het hoogseizoen per nacht maar €70,- wat neerkomt op een bedrag van maar €35,- per persoon. Iets wat reuze mee valt! In het hoogseizoen kost het je iets meer om hier te verblijven, maar dan nog blijft het bij een mooie prijs. Dit komt dan uit op zo’n €110,- per nacht, wat neerkomt op €55,- per persoon. Wel belangrijk om erbij te vermelden dat je in het hoogseizoen minstens een week moet boeken!

Lees ook: Airbnb’s mooiste verblijf op Santorini is een grottensuite mét bubbelbad