Op vakantie gaan in deze tijden is toch allemaal net was lastiger dan normaal. Veel mensen laten het daardoor schieten, maar dat is eigenlijk ontzettend zonde. De voorbereidingen kosten wat tijd en moeite, maar wanneer het eenmaal zover is ben je jezelf onwijs dankbaar. Het is natuurlijk sowieso gemakkelijk als je je eigen vakantie samenstelt. Een fijne Airbnb redt je dan uit de brand! Wie weet is deze Airbnb, het mooiste verblijf op Santorini, jouw vakantiebestemming dit jaar.

Vakantie op Santorini

Santorini is natuurlijk echt een bucketlist-bestemming. Er zijn maar weinig mensen die niet getrokken worden door dit bijzondere Griekse eiland. Buiten het feit dat het weer er zomers natuurlijk perfect is én het eten goddelijk, heeft het nog veel meer voordelen. Je kunt er onwijs gave plaatjes schieten voor Instagram, strandhoppen en dagelijks genieten van de zonsondergang in Oia. Dit Griekse eiland is puur vakantie.

Wat heeft Airbnb’s mooiste verblijf op Santorini?

Vakantie vieren in dit mooie verblijf in Santorini betekent eigenlijk in één woord: chillen. Je kunt er echt heerlijk relaxen, waardoor je helemaal zen in het vliegtuig naar huis stapt na een tijdje. De Airbnb is eigenlijk een grottensuite. Het heeft één slaapkamer, een badkamer en een ‘woonkamer’. Er is in totaal ruimte voor vier man om te slapen, omdat de woonkamer eigenlijk vooral uit twee slaapbanken bestaan. Logisch, want waar heb je een woonkamer voor nodig als je op Santorini bent?

verblijf in Santorini
Airbnb

Vanuit de ‘woonkamer’ heb je prachtig uitzicht en loop je zo naar buiten. Daar buiten vind je overigens ook nog eens een bubbelbad. Verder heeft deze Airbnb nog meer te bieden. De standaard faciliteiten zijn aanwezig en Airconditioning gelukkig ook. Die zul je nodig hebben namelijk.

verblijf in Santorini
Airbnb
verblijf in Santorini
Airbnb

Even praktisch

Santorini is geen goedkoop eiland! De prijzen zijn er niet vergelijkbaar met andere Griekse eilanden dus je moet er wel heen met een behoorlijk budget om te kunnen besteden. Gelukkig is het eiland met vliegtuig gemakkelijk en in één keer bereikbaar.

Dit verblijf op Santorini is ook niet de goedkoopste. Het is er dan misschien ook eentje om een deel van je vakantie te verblijven tenzij je wat meer te besteden hebt. In het hoogseizoen betaal je al snel 700 euro per nacht, wat uitkomt op iets minder dan 200 euro als je met vier personen boekt.

Lees ook: Deze Italiaanse Trullo is Airbnb’s mooiste optrekje