Kennen jullie hottie Channing Tatum nog? Je weet wel die acteur van Magic Mike? Die verschijnt binnenkort in de nieuwe komediefilm DOG. Het is maar goed dat de bioscopen weer open zijn, want wij kunnen niet wachten om het te zien op het doek!

komediefilm channing Tatum
Bron: Dog film

Channing Tatum binnenkort te zien in een nieuwe komediefilm?

We hebben met zijn alle op het puntje van onze stoel gekeken naar Magic Mike, en waren dan ook door het dolle heen toen we hoorde dat er een nieuwe film in de maak was. Maar eerst even wat anders, namelijk de komediefilm DOG. Wij zijn benieuwd!

DOG

De film gaat over ex-soldaat Briggs, gespeeld door Channing, die één simpele taak heeft. Althans, zo lijkt het. Hij moet namelijk de legerhond Lulu naar de begrafenis van haar baasje brengen. Het wordt een lange tocht langs de westkust van Amerika voor de twee, al helemaal omdat ze niet zo goed met elkaar op kunnen schieten.. Lulu, die Briggs simpelweg Dog noemt, doet er alles aan om de tocht zo moeilijk mogelijk te maken. Toch is te zien dat de twee een steeds betere band krijgen. Sluiten ze uiteindelijk vrede en worden de twee misschien nog wel vrienden? Dat is allemaal te zien de film. We can’t wait! 

Regie in eigen handen

Voor de Channing Tatum is deze film wel heel speciaal. Want naast dat hij de hoofdrol speelt, neemt hij ook nog eens het regie in eigen handen. Benieuwd wie we nog meer in de film kunnen zien? We weten in ieder geval dat Jane Adams, Kevin Nash, Qórianka Kilcher, Ethan Suplee en Emma-Raver-Lampman mee spelen. De film is vanaf 24 februari te zien in de bioscoop. Ga jij hem kijken?

Lees ook: Het bewijs dat Channing Tatum en Zoë Kravitz daten!