Een avondje Kopen zonder Kijken is eigenlijk niet compleet zonder dat je de meest recente Tweets erbij houdt. De meest hilarische opmerkingen komen voorbij dus wij besloten de leukste Tweets over deelnemers Hein en Quirine van gisteravond voor je op een rijtje te zetten.

Hein en Quirine
Bron: RTL Kopen zonder Kijken

Hein en Quirine gaan kopen zonder kijken

De Brabantse Hein en Quirine woonden nog in een klein appartement in Amsterdam, maar besloten zich op te geven voor het programma Kopen zonder Kijken. Ze willen namelijk het liefst weg uit Amsterdam en terug naar Brabant. En dan het liefst naar Vught! Maarre, dat gaat niet zonder slag of stoot natuurlijk. We hebben het immers wél over Kopen zonder Kijken.

De twee hebben een mooi budget, maar een behoorlijk lange wensenlijst. Zo wil Quirine het liefst een jaren 30 woning (jep, het zal eens niet), moet het huis minstens drie slaapkamers hebben én moet er een tuin bij zitten. Ook mag het geen tussenwoning zijn en moet het huis zich per se in Vught of één van de andere aangewezen plaatsen bevinden. Een dorp is voor haar verder een absolute no-go! En dat allemaal voor €450.000,-.  Je snapt dat makelaar Alex van Keulen grote moeite moet doen om haar wakker te schudden.

Bingo!

Uiteraard is ook deze aflevering niet compleet zonder de standaard Bingo-elementen van de welbekende Kopen zonder Kijken-bingo. Zo kan Bob het weer niet laten om nog eens €20.000,- verbouwingsbudget los te peuteren bij de deelnemers. En dat terwijl hij al zo’n €60.000,- te besteden had voor de hele verbouwing! Je hebt nogal wat geld nodig om mee te kunnen doen aan dit programma. Verder deelden Hein en Quirine niet heel veel later het heugelijke nieuws dat ook zij een baby verwachten. Of Roos en Bob er nog ergens een kinderkamertje bij kunnen toveren! Op Twitter dachten de kijkers in ieder geval vast mee over de naam van de kersverse baby.

Kritiek op Twitter

Op Twitter gaan de kijkers van het programma los. Voornamelijk de kritische Quirine én de ellenlange wensenlijst krijgt het aardig te verduren. Verder vinden veel mensen het lastig te geloven dat dit stel uit Brabant komt. De rollende rrrrr van het stel is dan ook hot topic op Twitter. Wij zetten de meest hilarische Tweets voor je op een rijtje.