Het zesde seizoen van Kopen zonder Kijken is helaas tot een eind gekomen dus dat betekent dat we het voorlopig weer zonder Bob, Roos en Alex zullen moeten doen. Helaas, maar dat hoort er nou eenmaal bij! Gelukkig is het nieuwe seizoen bevestigd, maar hoe zit het eigenlijk met het seizoen dat daarna zou moeten komen?

Kopen zonder Kijken
Bron: RTL

Nieuwe seizoen Kopen zonder Kijken bevestigd

De makers van Kopen zonder Kijken zitten eigenlijk nooit stil. Terwijl wij wekelijks konden genieten van een nieuwe aflevering, waren de harde werkers van het Kopen zonder Kijken-team hard bezig om de huizen van de koppels in het nieuwe seizoen alweer te vinden én klaar te stomen. Het nieuwe, en dus zevende seizoen, is namelijk al bevestigd en kunnen we waarschijnlijk volgend jaar op de buis verwachten. Tot die tijd moeten we het even doen met dit programma, waarin we in ieder geval aannemer Bob Sikkens zien stralen.

Contract loopt af

Maarre, het lijkt er toch iets minder rooskleurig uit te zien voor de seizoenen die daarna zouden moeten verschijnen. Het contract loopt namelijk af dus er zullen door RTL nieuwe afleveringen besteld moeten worden. Anders gaat voor ons het hele feestje niet door! Roos, Martijn en Bob vertellen in gesprek met RTL Boulevard over wat we kunnen verwachten in de toekomst. Martijn benadrukt dat zij met een concessieklok op het kantoor zullen verschijnen. “Als die op nul staat en serie acht is nog niet besteld, dan gaat het niet door”, grapt hij.

Beste televisieprogramma van RTL

Dat klinkt voor de fans als heel slecht nieuws! Toch denken wij dat we ons niet zo heel veel zorgen hoeven te maken. Zelfs Roos kon het niet laten om haar mening door te laten schemeren in het gesprek. “Dat vindt Nederland denk ik niet heel leuk”, zegt zij tegen RTL Boulevard. En daar heeft ze een goed punt. Ook de presentatoren van RTL Boulevard denken zeker te weten dat dit niet het einde zal betekenen van Kopen zonder Kijken. Daarvoor is het programma veel te succesvol!