Ben jij ook groot fan van Kopen Zonder Kijken? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je. Vanaf september is er een nieuw woonprogramma te zien bij RTL. Het programma heet ‘De Moeite Waard’, maar wat houdt dit nieuwe format precies in? Dat vertelde Bob Sikkes in de nieuwste aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast.

Bron: RTL

De Moeite Waard

Het nieuwe woonprogramma wordt gepresenteerd door Tijl Beckand. In het programma gaan we zien hoe huizen helemaal worden opgeknapt, om vervolgens weer te verkopen en er eigenlijk winst op te maken. Maar Tijl doet het niet allemaal in zijn eentje. We hebben ook nog Bob, die de deelnemers door het gehele proces begeleid.

“De kandidaten doen het zelf, maar mijn functie is – ik zeg niet dat ik een soort coach ben, maar ik begeleid ze wel. Zeker tijdens de eerste stappen kijk ik naar de plannen en behoed ik ze eigenlijk voor de valkuilen.”

Slecht voorbereidde kandidaten

De opnames zijn momenteel in volle gang en er zijn Bob al een aantal dingen opgevallen. Bijvoorbeeld dat de kandidaten slecht voorbereid zijn. Hij vertelt in de podcast dat het om een grote hoeveelheid geld gaat, en dat sommige kandidaten er echt heel makkelijk mee omgaan.

De grote vraag is natuurlijk of het gaat lukken om alle deelnemers tevreden te houden. En natuurlijk of alle huizen met een goede winst verkocht gaan worden. Nog even wachten, maar vanaf september kunnen we het gaan checken. Wij kunnen niet wachten.

Lees ook: Even loeren: dit huis staat het langst te koop op Funda