Je bruiloft is één van de belangrijkste dagen van het jaar en dus wil je het precies indelen zoals jij het wilt. Dit is precies wat Frank en Patricia uit de Brabantse stad Tilburg deden. Ze vierden hun huwelijk bij de McDonald’s. Dream come true!

Koppel viert huwelijk bij de McDonald’s

Dit echtpaar besloot om na het ja-woord aan elkaar te hebben gegeven, met familie en vrienden een hapje te gaan eten bij de McDonald’s. Niet de meest romantische plek om in je bruidsjurk te gaan dineren zou je denken, maar daar denken Frank en Patricia anders over.

Er werd heel goed voor het pasgetrouwde stel gezorgd bij de Mac: Frank Patricia en de gasten kregen eerst een voorgerecht, een overheerlijke salade en daarna kozen ze voor een angus beef burger met frietjes en heel veel saus. Als kers op de taart sloten ze het diner af met een toetje.

Waarom bij de McDonald’s?

Waarom zou je in hemelsnaam je huwelijk bij de McDonald’s vieren? Someone tell us! Het stel zelf vond het wel een gave actie. Het komt namelijk niet voor dat er een huwelijk bij de gele M gevierd wordt – voor een reden. Toch vond het koppel het wel wat hebben. Gelukkig kreeg Patricia geen saus op haar jurk. Ze heeft haar bruidsmaal netjes met mes en vork gegeten.

Dus, hoewel de McDonal’s niet de eerste plek zou zijn waar je aan denkt om je huwelijk te vieren, klinkt het haast zo slecht nog niet. Wie zegt er nu ‘nee’ tegen een burger met friet?

Lees ook: Emma is klaar met mannen en gaat nu trouwen met een boom!