Het kan natuurlijk zo zijn dat je helemaal klaar bent met mannen. Been there, done that. Je bent helemaal klaar met het zoeken naar die droomman, dus je gooit het even over een hele andere boeg. Dit overkwam de Engelse Emma McCabe: ze is nu dolgelukkig met haar grote liefde Tim. Ze gaan zelfs trouwen! For the record: Tim is een boom.

meisje boom
Pinterest

Is dit een grap?

Het is haast te vreemd om waar te zijn, maar toch is het zo! De Engelse Emma McCabe vertelt in een interview met ‘Closer Magazine’ dat haar gevoelens voor Tim de boom oprecht zijn. Ze vind het huid-op-schorscontact er fijn. Yup…Dit zei ze écht. Het zou een aangename pijnsensatie geven en de bladeren geven haar een tintelend gevoel.

Seks met een boom

Geloof het of niet, ze heeft niet alleen een emotionele relatie maar ook een seksuele relatie met deze boom. Ze vertelt aan Closer Magazine dat ze elke week seks heeft met hem. Ze noemt het zelfs: “De beste seks die ze ooit gehad heeft.”. Wij vragen ons dan ook hóé haar seksleven eruit zag voor dat ze Mr. Tim ontmoette.

We horen je al denken: seks met een boom, hoe werkt dat? Want in een bepaalde zin klinkt het ook helemaal niet verstandig. Gelukkig legt Emma precies uit hoe dat in zijn werk gaat. Tim zou haar emotionele en seksuele behoeften vervullen. Ze komt tot een orgasme door naakt tegen de schors van Tim aan te wrijven. Autch! Ook geeft ze een kijkje in een bijzondere nacht die ze met Tim heeft beleefd:”Ik deed m’n topje uit en wreef met m’n borsten tegen Tims stam tot ik klaarkwam.” Pijnlijk, als het het ons vraagt…

Trouwen

Het is altijd spannend om thuis te komen met je nieuwe vlam, omdat je niet weet hoe je ouders gaan reageren. Maar hoe denk je dat je ouders zullen reageren als je thuiskomt met een boom? De familie van Emma was in shock over haar nieuwe liefde, toch steunen ze haar. Ze weten hoeveel Tim voor haar betekent. Als dit geen #familygoals is weten wij het ook niet meer!

Emma is bloedserieus over haar relatie met de boom. Andere mannen kunnen volgens haar ook niet tippen aan Tim: evenals andere bomen. Emma kijkt wel naar andere bomen, maar kijkt ze niet aan. Ze wil en zal Tim nooit bedriegen. True love! Emma wil graag in het huwelijksbootje stappen met haar grote liefde. Ze denkt aan een rustige ceremonie met alleen vrienden en familie.

Lees ook: Bruiden opgelet! Dit kost het nou écht om te trouwen